Zongora szállítás

Tehertaxi Budapesten kedvező áron
Olcsó költöztetés?
2019-01-31
lomtalanitas budapest
Lomtalanítás
2019-02-19
zongoraszallitas budapesten

Mihez kezdjünk a zongorával?

Amíg csak a nappaliban a sarokban áll, vagy az egyik dísze a lakásnak, addig egy zongora vagy a pianínó nem sok vizet zavart. Pláne akkor, ha van, aki még szépen is játszik rajta. De ha már költöztetni vagy szállítani kell, akkor sokaknak csak súlyos terhet jelent a zongora. és ezt most szó szerint értjük, hiszen egy ilyen hangszer súlya elérheti akár a több száz kilót is!

Egy 600 kilós zongora mozgatása és szállítása pedig már egyszerű feladat.

Ezt persze a zongoristák tudják és a szállítás kizárólag szakemberekre bízzák, de a laikus számára megdöbbentő lehet az akár 600 kilós hangszer mozgatása. És mivel a legtöbb esetben a tulajdonosok nincsenek tisztában a súllyal (miért is lennének? – egy zongorát nem lehet csak úgy rádobni a mérlegre), azt a megoldást választják a zongora szállításra, ami a legegyszerűbbnek és persze a legolcsóbbnak tűnik.  Felhívják a barátokat és egy jó kis hétvégi program lehetőségét kínálva majd megoldják okosba’. Majd a sokadik próbálkozás után rájönnek, hogy:

  • nem jól fogták meg,
  • nem férnek el vele a lépcsőfordulóban,
  • nem fóliázták be, hogy megvédjék a sérülésektől.

Vagy a legrosszabb: már lecipelték az emeletről, de nem fér be az autóba.

A másik népszerű megoldás az „ingyen elvihető, csak a szállítást oldják meg” típusú hirdetés szokott lenni. Ez esetben a régi tulajdonos előnye, hogy neki már nem kell foglalkozni a zongora szállításával, az egész terhe úgy is az új tulajdonos vállát nyomja.

Zongora szállítás – ahogyan a profik csinálják

Ha a második mellett döntünk, akkor annyit még megtehetünk, hogy ajánlunk egy profi zongora szállítót. Ha azonban megtartanánk a zongorát, akkor mindenképp forduljunk olyan szakemberhez, aki rendelkezik a zongora szállításhoz szükséges felszerelésekkel és persze erővel.

Zongora szállítás – gyors és profi megoldás

Egy profi szállító már eleve úgy jelenik meg a címen, hogy nagyobb mennyiségű fóliát visz magával. Ez elsősorban a zongora védelmét szolgálja az esetleges karcolásoktól. Egy tapasztalt zongora szállító pedig többedmagával és speciális felszerelésekkel is készül, hogy ne okozzon problémát egy elromlott lift és lépcsőforduló se.

A korrekt zongora szállítást kínálók pedig nem számolnak plusz díjat se az emeletekért, se az elromlott liftért, se a távhordásért.

Zongora szállítás Budapesten – korrekt ár bárhol és bármikor

A főváros területén belül, az év minden napján vállaljuk a pianínó és a zongora szállítást. Legyen szó épületen belüli mozgatásról, pár száz méteres szállításról vagy kerületek közti fuvarozásról, mi gyorsan megoldjuk a súlyos problémáját. A zongora szállítás díja pedig nálunk mindig fix! Az előre leegyeztetett árainkon utólag már nem variálunk és nem számítunk fel vis major díjakat sem. Ha pont akkor romlott el a lift, akkor is az egyeztetett díjszabás szerint vállaljuk a teljesítést.

Zongora szállítás vidékre

A budapesti agglomerációba vagy az onnan a fővárosba történő zongora szállítás díja megegyeznek a budapesti zongora szállítás díjszabásaival. Az agglomerációs határon túl (+30 km) kérje egyedi ajánlatunkat!