Irodaköltöztetés Budapesten

irodakoltoztetes budapest

Ahogy a családok, úgy a vállalkozások életében is eljön az a pillanat, amikor az irodaköltöztetése szükségessé válik. A vállalkozások nagyságától függően egy irodaköltöztetése kisebb vagy nagyobb, de soha sem egyszerűbb feladat, mint egy átlagos költöztetés.

Cégünk az irodaköltöztetés gyors és egyszerű lebonyolításának elkötelezett híveként segíti át a vállalkozásokat ezen a nehéz időszakon.

Kollégáink gyors és precíz munkavégzésének köszönhetően egy vállalkozásnak sem kell azon aggodalmaskodnia, hogy az irodaköltöztetése napokig tartó munkaidő veszteséget és káoszt eredményez.A folyamatos munkavégzés fenntartása érdekében hétvégén is vállaljuk az irodaköltöztetést Budapesten, péntek délutántól vasárnap estig elvégezzük a teljes átköltöztetést, így hétfőn reggel a munkatársai már az új helyen tudják kezdeni a munkát.

Nagy tapasztalattal rendelkező költöztető szakembereink az irodabútorok, az iroda technikai eszközök és egyéb tárgyak csomagolás,  dobozolása, szállítása és rakodása területén a legnagyobb óvatossággal járnak el, ezzel is biztosítva a felesleges károkozások elkerülését.

Mit vállalunk az irodaköltözés Budapesten szolgáltatásunk során?

  • a bútorok szakszerű szerelését, csomagolását
  • a technikai eszközök, irodai technikai berendezéseit, egyéb tárgyak biztonságos csomagolását, dobozolását
  • iratanyagok dobozolását, címkézését, adminisztrációját
  • irattári polcrendszerek szét-, összeszerelését, új helyen a megfelelő átalakítást, rögzítést
  • irodahelyiségek átrendezését, bútorok rakodását
  • ütemterv készítését, engedélyek (behajtási, megállási) beszerzését, teljes logisztika kidolgozását

Megrendelőink az igényeknek megfelelően kérhetik az irodaköltöztetés Budapesten járó szolgáltatásainkat. Az egyéni igények alapján kérhető a szállítás biztosítása, a csomagolás elvégzése, vagy a rakodás biztosítása, de teljes körű szolgáltatásként elérhető az irodaköltöztetésének átfogó lebonyolítása is.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az irodaköltöztetés Budapesten szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és tapasztalt kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését az irodaköltöztetés Budapesten szolgáltatásunkkal kapcsolatban! Töltse ki az ajánlatkérő lapunkat! Kérjük, hogy minél pontosabban adja meg az adatokat, hogy ezáltal mi is pontos, személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni Önnek!