Költöztetés Budapest

Költöztetés Budapest – a főváros nekünk nem kihívás!

Költöztetés Budapest - a fővárosban

Életünk során többször jön el az a pillanat, amikor életterünket különböző okoknál fogva le kell cserélnünk, ezért költöznünk kell. Rohanó és gyakran változó életmódunk velejárója lett a például munkahelyváltással járó albérletből albérletbe történő költöztetés, esetleg az újdonság varázsa vagy a család bővülése miatt szükségessé vált költöztetés. Előbbi már bevett nyugati szokás, amely hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, leginkább a fiatalság körében. A költöztetés Budapest szolgáltatásunkkal könnyedén hidalhatja át a költözéssel járó problémákat, és kellemetlen helyzeteket.

A költözés egyáltalán nem egy vidám dolog, hiszen gyakran a megszokott, akár egy egész életet felölelő lakhelytől kell megválnunk. Ilyenkor nem csak a bútorok és az egyéb tárgyak elcsomagolása jelenhet problémát, de szó szerint egy egész élet dobozolása is komoly traumát eredményezhet. Ezért a költöztetés Budapest szolgáltatásunk során igény szerint a dobozolás nehézségeit is átvesszük Öntől.

Nincs ideje vagy kedve a költöztetés terhével foglalkozni? Mindenki csak hátráltatja a gyors költöztetés lebonyolításában?

Vállalkozásunk a költöztetés Budapest területén igyekszik minden egyes ügyfél válláról levenni azt a terhet, ami a költöztetés alatt nehezedik rá, és a költöztetés befejezése után gondok nélkül élvezhesse az új helyre való megérkezést.

  • gyors és alapos munkavégzés
  • hatalmas tapasztalat, udvarias, megbízható kollégák
  • megfelelő technikai háttér és csomagolás  biztosítása
  • teljes körű szolgáltatás és ügyintézés

Jól szervezett munkatársaink a költöztetés során minden egyes apró részletre figyelnek.

Ügyfeleink kéréseinek megfelelően kollégáink biztosítják a fuvarozást, a csomagolást, és a kipakolást is. A megrendelői igényeknek megfelelően munkatársaink akár egy teljes élet elcsomagolását is nagy alaposság és hozzáértéssel végzik el.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az költöztetés Budapest szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és tapasztalt kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését az költöztetés Budapest szolgáltatásunkkal kapcsolatban! Töltse ki az ajánlatkérő lapunkat! Kérjük, hogy minél pontosabban adja meg az adatokat, hogy ezáltal mi is pontos, személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni Önnek!

 

 

Amikor költözésre adjuk a fejünk, akkor a legtöbbünk két dolgot állapít nagyon gyorsan meg.

Az első: a költöztetés Budapesten belül, ha egy profi cégre bízzuk, akkor túl drága. Ebből rögtön adódik a második megállapítás: ha mi magunk bonyolítjuk le a költöztetést, akkor az nem kerül semmibe.

Itt tennénk fel a kérdést: biztos?

Ha valakinek legalább egy kisteher autója vagy dobozos gépjárműve, akkor talán meg tudja oldani a költöztetést 3-4 fordulóval. De ez sem lesz ingyen, hiszen a rengeteg üzemanyagot, parkolási díjat ki kell fizetni, és a ráfordított időt is érdemes legalább egy pár ezer forintos óra díjjal felszorozni. Persze saját magának senki nem fog számlázni, de elegendő abba belegondolni, hogy ezt az időt más hasznos tevékenységre is fel tudja használni.

Ha valakinek nincs járműve, akkor kér vagy bérel. Az utóbbi eset pedig már több tíz, de leginkább százezer forint feletti pénzmozgással jár. Nyilván nem a bérlés kerül ennyibe, de azt nem, árt tudni, hogy a bérbe adók nem kevés összegű kauciót szokta kérni. Tudjuk, visszajár, de ha nem muszáj, akkor ne kelljen oda-vissza utalgatni. És akkor még nem számoltuk a bérleti díjat, a üzemanyag költséget, a parkolást és a ráfordított időt.

Összességében tehát elmondható, hogy a költözés Budapesten belül akkor sincs ingyen, ha azt költöztető nélkül oldjuk meg. Olcsón viszont megúszhatjuk, ha okosak vagyunk. Nem kell mást tenni, mint körültekintően kiválasztani a költöztetőt.

Hogyan ne válasszunk rosszul?

Általában mindenki az árral kezdi, amit ha elfogadhatónak talál, jöhet a többi. De nézzük meg alaposabban azokat árakat! Mi van benne? Fel van tételesen sorolva, hogy mit tartalmaz a költöztető óradíja? Ha nincs, akkor jó eséllyel számolhatunk a rejtett költségekkel! Mik lehetnek rejtett költségek egy költözés esetén? Például az emelet díj, a km díj vagy a személyes kedvencünk: lift- és a távhordási díj.

A következő, aminek érdemes utána járni: biztosít-e a költöztető dobozokat és védőfóliákat? Ha igen, akkor az is benne van a költöztetés Budapesten belüli árban vagy külön kell kifizetni?

Költöztetés Budapesten belül – ahogy a profik csinálják

Egyszeri kiszállás+óradíj+ igény esetén a rakodók díja. És ahogy a korrekt költöztetők csinálják:

Az óradíj tartalmazza:

  • dobozolást
  • bútorok lapra szerelését és védőfóliázását
  • rakodását
  • a fuvarozást
  • az új helyen történő kirakodást
  • bútorok összeszerelését

Mind ezen kívül pedig a védőfóliák és a dobozok ingyenesen és korlátlanul állnak a költözködők rendelkezésére.

Az olcsó költöztetés Budapesten belül tehát nem lehetetlen, egész csak azon múlik, hogy a költöztetőt jól választottuk-e ki.