Bútorszállítás külföldre

butorszallitas kulfoldre

Bútorszállítás külföldre – előttünk a világ.

Vállaljuk lakások, családi házak, irodák, raktárak teljes körű költöztetését, a bútorok szakszerű szétszerelésével és alapos csomagolásával együtt.  Akik a nemzetközi költözés előtt állnak, érthetően sokkal feszültebbek, mert a költözés mellett sokszor egy egészen új környezet, egy új ország szokásai is várnak rájuk és a beilleszkedés sem mindig megy egyszerűen. Az aggódás érthető, mindenki félti az értékeit, és az út is sokkal hosszabb, mint egy átlagos költözésnél. Ha velünk költözik, nem kell aggódnia a bútórai, berendezései épségét illetően.  Társaságunk vállalja azt is, hogy nem csak komplett költöztetést végezz el, hanem csak egyes darabok szállítását.

A zökkenőmentes bútorszállítás külföldre szolgáltatásunk egyik alapja a kiváló állapotú és rendszeresen karbantartott géppark, a másik a tapasztalt, képzett, rutinos sofőr és rakodó kolléga. Társaságunk minden feltéltelt teljes mértékben teljesíteni tud. Járműveink megfelelnek a környezetvédelmi elvárásoknak, ismerjük az utakat, útdíjakat és a helyi szokásokat is.

Mit vállalunk még a bútorszállítás külföldre szolgáltatásunk során?

A költözés során, igény szerint, szét- és összeszerelünk, dobozolunk, csomagolunk, takarítunk és minden esetben kiemelt figyelemmel vigyázunk értékeikre, ingóságaikra, megóvjuk ingatlana állapotát ahonnan és ahová költözik.

Miért érdemes minket választania?

  • gyors és alapos munkavégzés
  • megbízható sofőrök
  • több éves tapasztalat, udvarias, megbízható kollégák
  • megfelelő technikai háttér és csomagolás  biztosítása
  • teljes körű szolgáltatás és ügyintézés

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az bútorszállítás külföldre szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és tapasztalt kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését az bútorszállítás külföldre szolgáltatásunkkal kapcsolatban! Töltse ki az ajánlatkérő lapunkat! Kérjük, hogy minél pontosabban adja meg az adatokat, hogy ezáltal mi is pontos, személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni Önnek!