Zongoraszállítás Budapesten

zongoraszallitas budapesten

Akár költözik, akár csak a zongoráját költözteti, a koltoztetes-aruszallitas.info csapata segítségével biztos lehet benne hogy a lehető legbiztonságosabban és zökkenőmentesen és nem utolsó sorban költséghatékonyan szállítathatja a zomgoráját.

Zongora szállítás Budapesten – Megbízható, precíz, tapasztalt szakemberekkel!

Természetesen a zongora, pianínó szállítása attól függ, hogy milyen típusú szeretne költöztetni. Nagyon finom és változatos hangszerek ezek, a szokásos álló zongoráktól a koncertzongorákig.

Bármilyen méretű a zongora szállítása nagyon nehéz folyamat, amely erőt és finomságot igényel. A zongorák súlya és mérete nagyon eltérő  a kisebb „stúdió” zongorák tömege általában 180-270 kg, míg a nagyobb zongorák akár fél tonnát is nyomhatnak.  A pianínó szállítást követően valószínűleg a zongora, pianínó hangolásra szorul, miután megérkezik a rendeltetési helyre, mivel a zongora szállítása valószínűleg jelentősen meglazítja a húrokat, még akkor is, ha az eltávolítást szakemberek végzik. A zongoráknak azonban időbe telik, amíg megszokják az új környezetet, ezért fontos, hogy 2-4 hétig hagyja pihenni zongorát, mielőtt hangolót fogadna.

Tudjuk, hogy sokak számára a zongora nem csak hobbi, hanem munkaeszközi is, ezért szállítása mindenképpen szükséges egy költöztetés során. A zongora szállítás Budapesten szolgáltatásunkkal pontosan ezt a problémát igyekszünk megoldani magas színvonalon ügyfeleink igényeit teljes körűen kielégítve.

Pianínó szállítástrenkívül nagy gyakorlattal, felkészülten végezzük és garantáljuk, hogy hangszerét sérülésmentesen szállítjuk az új helyére.

Miért érdemes a zongoraszállítás Budapesten szolgáltatásunkat választani?

  • Több éves gyakorlat és szakmai tapasztalat
  • Megbízhatóság, precizitás, gyorsaság
  • Nemzetközi költöztetés Ausztriába, Németországba és más európai országokban.
  • Igény szerint biztosítunk minden feltételt (pl. dobozok, csomagolás stb.)
  • Versenyképes árak

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a zongoraszállítás Budapesten szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és tapasztalt kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a pianínó szállítása Budapesten szolgáltatásunkkal kapcsolatban! Töltse ki az ajánlatkérő lapunkat! Kérjük, hogy minél pontosabban adja meg az adatokat, hogy ezáltal mi is pontos, személyre szabott árajánlatot tudjunk készíteni Önnek!