Külföldre költözünk és visszük a házat is!
2018-05-14
Pénztárcabarát költöztetés
2018-06-07

Váratlan költöztetés Budapesten – gondtalanul

Hirtelen felmondták az albérleted? Összeköltöztök a pároddal? Felvettek az egyetemre ahová annyira szerettél volna bejutni? Vagy éppen a város másik pontján találtál új állást és semmi kedved nap, mint nap átutazni a városon? Ne aggódj van megoldás, cégünk profi szakemberei akár rövid határidőn belül is vállalják Budapesten, illetve közvetlen vonzáskörzetén belüli költöztetésed. De akkor se aggódj, ha már minden le volt szervezve, de a fuvarozó cég visszamondta a megbízást az utolsó pillanatban, mi erre is találunk megoldást. Hiszen fő a nyugalom, profi módon megszervezzük akár az utolsó utáni pillanatban is a költözésed és hidd el minden egyes bútorod, használati tárgyad a lehető legnagyobb biztonságban van. Sőt, ha gondolod még csomagolni is segítünk, mert abban is jók vagyunk.

Mi az amiről neked kell gondoskodni a költözés során?

Nagyon fontos szükségünk van két címre, hogy honnan és hová szeretnél költözni és természetesen egy időpontra, hogy mikor szeretnél költözni. Még egy nagyon fontos dolog. Tudd, hogy mi az amit szeretnél magaddal vinni és mi az amire már nincs szüksége. Célszerű egy listát írni. Jó kis délutáni program lehet akár a legjobb barátnőddel, barátoddal szelektálni a dolgaid, átélni újra a közös emlékeket. Biztosan lesz számtalan olyan dolog aminek új gazdát találtok, és akad néhány olyan is amit nem szeretnél megtartani, de nem szeretnéd őket kidobni. Ezeket a dolgokat egyszerűen ajánld fel valamelyik jótékony szervezetnek, mert legalább egy napi jó cselekedet kell.

Költöztetés Budapesten – ránk minden helyzetben számíthatsz!

Talán apróságnak tűnik, de nem kell útvonalat tervezned és nem kell felpakolnod az autóra, hiszen kollégáink maximális szakértelemmel a lehető legjobb logisztikával rendezik el az autó rakterében a dolgaid. Sőt, ha nincs kedved a csomagolással sem bajlódni, abban is segítünk. Fel vagyunk szerelve mindennel ami egy gyors, és hatékony összepakoláshoz kell (dobozok ragasztó szalag, matricák, filcek, buborék fólia). A dobozokat gondosan feliratozzuk, így minden a helyére kerül. Neked már nincs is más dolgod, csak a kedvenc könyvedet olvasgatva egy pohár bor társaságában, vagy éppen egy házavató buli keretein belül megünnepelni a gondtalan, problémamentes költözést.

Érdekel, hogy mennyi az annyi? Budapesti árainkat részletesen itt találod, de amit mindenképp érdemes tudnod: nálunk nincs se km, se emelet, se távhordási díj, sőt! A hét minden napján, akár hétvégén és ünnep nap is készen állunk és rád várunk.