Pénztárcabarát költöztetés

Váratlan fordulat
2018-05-22
Budapest költöztetés gyorsan és egyszerűen
Költözés Budapesten – nap, mint nap
2018-06-18

Költöztetés pénztárca barát módon – melyik a legjobb megoldás?

Ha már egy ideje tervezed a költözést biztosan te is ki kérted már mindenki véleményét a költözéssel kapcsolatban. Ezek a kérdések már biztosan felmerültek benned:

Hogy lenne jó? Kivel lenne jó? Béreljünk egy tehertaxit és a pakolást oldjuk meg mi? Vagy bízzuk az egészet egy költöztető cégre? Esetleg oldjuk meg az egészet családon belül?

Valahol legbelül érzed, hogy a költöztető cég lenne a megfelelő, de az ismerőseid próbálnak lebeszélni, mert a költöztetés biztosan nem egy olcsó mulatság.

Olcsó költöztetés? – lehetséges

Egy megbízható költöztető cég, mint például a mi cégünk gondtalanná tudja tenni számodra a költöztetést és nem is kell óriási kiadásokkal számolnod. Persze minden költözés, költöztetés más és más, sok tényező befolyásolja, hogy mennyibe is kerül egy-egy költözés.

Törekszünk arra, hogy minden egyes megrendelőnk számár megtaláljuk a megfelelő megoldást, a megfelelő ár-érték arányt. Árajánlat készítéskor minden lehetséges verziót, szempontot figyelembe veszünk, így nem érhet meglepetés a költöztetés végén, nem merülnek fel plusz költségek. Vállalkozásunk egyik fontos alapelve, hogy minden esetben átlátható és megfizethető szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára.

Minden költöztetés előtt munkatársaink pontosan felmérik a szállítandó mennyiséget, így ne lepődj meg ha több kérdést tesznek fel számodra, a lehető legjobb megoldást keresik ők is,  biztosan nem küldenek olyan járművet amibe nem férnek be a dolgaid, de olyat sem ami félig lesz felpakolás után és persze kizárólag annyi szállítómunkás vesz részt a költözés során amennyi szükséges.

Olcsó költöztetés árak Budapesten

Más céggel ellentétben Budapesten belül nem számolunk fel sem km, sem emelet díjat és még hétvégén és ünnepnapokon is normál árakkal dolgozunk, hogy a legolcsóbb költöztetés árakat kínáljuk. Neked a bútorok szét- és összeszerelésével sem kell bajlódnod, hisz ezt minden egyes szolgáltatásunk tartalmazza plusz költségek nélkül. Ha pedig ez eddig még nem győzött meg, hogy minket bízz meg a költöztetéssel van még néhány érv ami mellettünk szól. Díjmentesen kölcsönzünk számodra dobozokat, illetve Strech fóliát a csomagoláshoz, hogy minden épségben érkezzen meg, sőt ezeket a költöztetés végén el is hozzuk, így ezzel sem kell bajlódnod. Árainkról bővebben itt találsz információt, illetve munkatársaink elérhetőségeinken szívesen adnak felvilágosítást számodra.