Külföldre költözünk és visszük a házat is!

Rekord gyors költöztetés
2018-05-02
Váratlan fordulat
2018-05-22

Nemzetközi költöztetés

Biztosan neked is számtalanszor jutott már eszedbe, hogy milyen jó is lenne külföldön lakni. Olyan jó elképzelni, hogy milyen is lenne az életed a világ egy másik pontján. Egy csendes este egy aprócska szőlőbirtokhoz tartozó tipikus olasz házikóban, vagy éppen egy csodálatos naplemente a tengerparton, kezedben egy hűsítő koktéllal. Persze a legtöbb esetben inkább a munkalehetőségek miatt döntünk a küldölre való költözés mellett.

Ha pedig már eljött az a pillanat, hogy életed országhatárainkon kívül folytatod, vállalkozásunk nemzetközi költöztetés szolgáltatása nagyszerű segítség lehet számodra. Mert hiába válnak valóra az álmok és változik meg az életed biztosan neked is rengeteg olyan használati tárgyad van, ami nem fér bele egyetlen bőröndbe és a kedvenc bútoraidról már nem is beszélve, amelyekről nem szeretnél lemondani, mert annyi emlék fűződik hozzájuk. Ne aggódj, hiszen egy jól megszervezett költözés nem lehet probléma akár külföldre sem, de az sem jelenthet problémát, ha már több éves külföldi munka után költözöl haza. Cégünk több éves tapasztalattal a háta mögött és megbízható munkatársaink segítségével akár a kedvenc zongorád is veled utazhat a világ szinte bármelyik pontjára.

Nemzetközi költöztetés – egyszerűbb, mint gondolnánk

  • Készíts listát: mi az amit mindenképpen magaddal szeretnél vinni és mi az ami marad.
  • Tervezz előre: hiszen senki nem egyik napról a másikra költözik, már a tervezés fázisában célszerű megtalálni azt a professzionális költöztető céget, aki lebonyolítja a teljes költözést és akik minden fontos szabályt, előírást ismernek a költöztetéssel kapcsolatban.
  • Ha pedig eljött a költözés pillanata csomagolj szisztematikusan. Minden dobozra célszerű ráírni az adott helyiséget ahová tartozik, így kipakolásnál sokkal egyszerűbb lesz a dolgod. A tányérok a konyhában kötnek ki és a kedvenc könyveid sem a fürdőszobában landolnak. Érdemes a dobozokat lemérni is, hiszen a költöztetéshez használt járművek rakodó területe sajnos nem végtelen bármennyire is szeretnénk.
  • A rendszerezett csomagolás mellett figyelj arra is, hogy ne csak belekerüljenek a tárgyak egy-egy dobozba, hanem ha szükséges külön csomagold be őket, elkerülve az esetleges sérüléseket. Mert ugye, te sem szeretnél lemondani egyetlen tárgyadról sem csak mert eltört a költözés során.