Költözés Budapesten – nap, mint nap

Pénztárcabarát költöztetés
2018-06-07
Hidd el, hogy nincs lehetetlen
2018-07-04
Budapest költöztetés gyorsan és egyszerűen

Költözés Budapesten – nap, mint nap

Hazánk egyik legnyüzsgőbb városában, fővárosunkban napi szinten találkozhatunk teherautóra fel vagy éppen lepakoló rakodómunkásokkal, akik költöztetés végeznek. Talán általános érvényű szabály, hogy egyik költözés sem egyszerű. Gondoljunk csak egy aprócska kollégiumi szobára, vagy éppen egy új albérletre, esetleg az első saját lakásra. Minden helyzet más és más, vállalkozásunk minden esetben igazodik megrendelőink igényeihez, a számukra legmegfelelőbb és legköltséghatékonyabb költöztetést nyújtjuk Budapesten belül is. Mindegy, hogy két utcával költözöl arrébb, vagy egészen a város másik felén lesz az új otthonod.

Költöztetés Budapesten – nincs lehetetlen

Egy hirtelen felmerülő költözéssel sem lehet probléma, hiszen munkatársaink akár rövid határidőn belül a rendelkezésedre tudnak állni. Ismerjük a város adottságait és mivel nincs km díjunk így nem kell attól tartanod, hogy kedvenc könyveid valamelyik közlekedési dugóban ácsorognak feleslegesen. Profi szakembereink számára nem jelenthet akadályt az sem ha a harmadik emeletre kell költöztetni, vagy éppen egy szűk körfolyosós épületről van szó, minden helyzetet megoldanak. Nem jelent problémát egy zongora, vagy éppen a dédi kedvenc tálalószekrényének vagy akár a páncélszekrénynek a szállítása sem. Ilyen különleges esetekre is fel vagyunk készülve, illetve minden ügyfelünknek egyedi árajánlatot tudunk adni, ami az összes felmerülő költséget tartalmazza.

Költözés akár hétvégén vagy ünnepnapokon

Ha éppen az új munkahelyed miatt költözöl és nem szeretnél már az első napokban szabadságot kivenni egy egyszerű költözés miatt, mert számodra hétvégén lenne kényelmesebb a költözés, vagy éppen ünnepnapokon lenne praktikusabb. Számunkra ez sem jelenthet problémát és neked sem, hiszen hétvégén és ünnepnapokon sem kell plusz költségekkel, felárral számolnod.

Miért érdemes ránk bízni a költöztetést?

Minden esetben fix, előre tervezhető költségekkel dolgozunk, amelyet munkatársaink által készített árajánlat tartalmaz. Más vállalkozásokkal ellentétben nem számolunk fel plusz költségként km díjat, emelet díjat. Bár minimum két órát számolunk fel a legkisebb költöztetésre is, de minden esetben költöztető dobozt, illetve csomagoló fóliát biztosítunk a  csomagoláshoz. Valamint segítünk a bútorok szét és összeszerelésénél egyaránt, szintén plusz költségek nélkül. Minden költöztetést alaposan megtervezünk, több éves rutinunknak köszönhetően zökkenőmentesen bonyolítunk le minden egyes költöztetést Budapesten.

Olcsó ajánlatokkal van tele az internet? Számoljon nyugodtan utána és hasonlítsa össze, hogy mit kínálnak az egyes költöztetők.

Az ár fix vagy km- esetleg óradíj alapú? Az ár tartalmazza a csomagoló anyagokat? Adnak Önnek ingyen költöztető dobozt és védő fóliát?

Volt már arra példa, hogy utólag az emelet miatt díjat számítottak fel?

Nálunk nincs ilyen!