Bútorszállítás – érdemes profira bízni?

Költöztetési tippek
Költöztetési tippek
2019-03-20
7eeb850d7a59a69fb0b456a23f5697771423203121
Belföldi költöztetés stressz nélkül?
2019-04-05
butorszallitas budapesten

Kivel ne fordult volna elő, hogy az újonnan vásárolt bútor nem fér be az autóba? Láttunk már ilyet, sajnos többször is mint kéne. Illetve olyat is láttunk, amikor a vásárló a tömegközlekedést tartotta a legjobb megoldásnak. Az biztos, hogy egyáltalán nem került sokba, sőt! De az is biztos, hogy valóban ilyen olcsón megúszta a bútorszállítást?

Mi van abban az esetben, ha az újonnan vásárolt bútor a buszon vagy a metrón megsérül? Egy hirtelen fékezés, és már el is tört a tükör.

És most akkor gondoljuk át még egyszer. Valóban olcsó volt így a bútorszállítás?

De akkor sem éri meg a tömegközlekedést kockáztatni, ha nem egy új bútorról, hanem csak egy asztal vagy szekrény költöztetéséről van szó. És persze a tömegközlekedés is csak a főváros és néhány nagyváros kiváltsága, így a bútorszállítás vidéken amúgy is külön járművel oldható meg.

Ha pedig már külön jármű kell, – olyan, amibe bele is fér egy ruhásszekrény – akkor érdemes profi bútorszállítóhoz fordulni. Miért? Mert egy profi vállalja a felelősséget! Ha a szívességből fuvarozó ismerősöd töri össze a szekrényed, vajon fog kártérítést fizetni?

Nyilván nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, de érdemes minden lehetőséget megvizsgálni, és egy olyan megoldást választani, ami biztosnak tűnik.

Ha nem magánszemélyként szállíttatnánk, akkor pedig mindenképp profi bútorszállító céget érdemes felkeresni. Lehetőleg olyat, ahol például a bútorok védőfóliázását alapszolgáltatásként elvégzik és nem számolják fel az elhasznált fólia métereit.

Bútorszállítás – ahogy a profik csinálják

  • az év minden napján
  • az ország egész területén belül
  • egy darab bútortól is
  • felelősségvállalással
  • fix és korrekt árakkal
  • ingyenes védő fóliázással

Bútorszállítás mindenkinek!

Ha megbízható bútorszállítót keres, hívjon minket bizalommal!