Bútorszállítás külföldre

Irodaköltöztetés egyszerűen? Igen!
2019-01-16
7eeb850d7a59a69fb0b456a23f5697771423203121
Költözés előtt a család
2019-01-27

Úgy döntöttél, hogy szerencsét próbálsz a nagyvilágban? Ez elég nagy elhatározás és egy óriási változás az életben, amit a külföldre való kiköltözés ténye nem könnyít meg. Itt már nem arról van szó, hogy ügyesen lefoglalsz egy oda-vissza jegyet és egy szállást, hanem arról, hogy új életet kezdesz távol az otthonodtól.

Vagy még sem?! Tulajdonképpen mivel ez lesz az új otthonod, távol csak a megszokott környezetedtől kerülsz. De csak abban az esetben, ha mindent hátra hagysz.

Bútorszállítás külföldre – mindenütt jó, de a legjobb otthon

A saját ágyadban a legjobb aludni? Annyira praktikus a szekrényed, hogy nem akarsz lemondani róla? Túlságosan megszoktad már, hogy mindig neki mész a dohányzó asztal sarkának?

Szerencsére egyik élményről sem kell lemondani, csupán csak a külföldre történő szállítást kell leszervezni. Bár a bútorokat nem lehet csak úgy a repülőre feltetetni – még az extra túlsúly megfizetése esetén sem –, a szállításuk nem egy megoldhatatlan feladat. A megoldást itt a megfelelő szolgáltató, vagyis jelen esetben a költöztető jeleni.

Bútorszállítás külföldre – egyszerűbb, mint gondolnád.

Egy profi költöztető a külföldre történő szállítás megkezdése előtt alaposan felkészül azért, hogy neked a költözés a lehető legegyszerűbb legyen.

Kérdések, amelyekre a külföldi bútorszállítás esetén számíthatsz:

  • Milyen és körülbelül mekkora bútorokat kell elszállítani? Ezt azért kell a költöztetőnek tudni, hogy a megfelelő méretű járművet kiválaszthassa. Mert ha elég a kisebb jármű is, miért fizetnél feleslegesen egy nagyobbért?
  • Honnan és hová kell költöztetni? A legalapvetőbb információ. Ez adja meg az időt és a díjakat, plusz így lehetőség van kiválasztani az optimális útvonalat.
  • Mikorra esedékes költöztetés? Ne hagyd az utolsó pillanatra a költöztető megkeresését. Elsősorban azért, mert így fix, hogy kapsz időpontot. Másod sorban pedig azért, mert így esetleges sürgősségi felárat egy egyszerű telefonnal kivédhetsz.

Jó tudni: egy profi költöztető  a költözés során díjmentesen biztosítja a bútorok szét- és összeszerelesét, a dobozolást és a csomagolást.

Tehát ha már megvan a költözés időpontja, ne várj a sült galambra, hívd a költöztetőt + 36 70 269 1629!