Irodaköltöztetés egyszerűen? Igen!

tehertaxi budapesten
Gyors Tehertaxi Budapesten
2018-12-28
Bútorszállítás külföldre
2019-01-22

Az iroda költözés előtt áll, a kollégák pedig az idegösszeomlás előtt. Ismerős a helyzet?

Sajnos azt kell mondanunk, hogy nekünk igen, de nem kéne, hogy így legyen.

Irodaköltöztetés gyorsan és egyszerűen? Igen! Íme, néhány tipp, hogy ez az időszak a cég életében zökkenőmentesen teljen.

Adjunk időt mindenkinek.

Még a magánéletben sem egyszerű egy költöztetést lebonyolítani, nem hogy egy olyan közegben, ahol a mindennapi rutin megszakítása rengeteg kárral járhat. Épp ezért érdemes mindenkit előre felkészíteni erre az időszakra. Jelezzük előre a kollégáknak és kérjünk meg mindenkit arra, hogy a legszemélyesebb dolgait inkább vigye haza. Gyorsabb és egyszerűbb az irodaköltöztetés akkor, ha nem kell a kollégák bögréire külön figyelmet fordítani és ha a kapacitásunkat nem az asztalon lévő személyes tárgyak emlék párás elpakolása köti le.

Kérjük meg kollégáinkat már a költözést megelőző 2-3 hétben arra, hogy szortírozzon és vigye a személyes tárgyait haza.

Legyünk módszeresek

Biztosítunk a kollégák számára egy-egy saját, névvel ellátott költöztető dobozt, amibe az asztalának, fiókjának, szekrényének a tartalmát bele tudja pakolni. Így biztosan meglesz minden, és az új irodában nem azzal fog kezdődni a munkanap, hogy eltűnt a vezető asszisztensének a naptárja.

Gondosan válasszuk ki a költözés napját

Munkanapokon elég nehéz úgy lebonyolítani az irodaköltöztetést, hogy az ne menjen a munkaidő rovására. A legjobb megoldás, ha munkaidőn kívülre ütemezzük a költöztetést. Ez egy profi irodaköltöztető cég esetében jelenheti az esti órákat, a hétvégéket, de akár a munkaszüneti napokat is.

Kérjünk segítséget!

Sokan úgy gondolják, hogy a költöztető cég csak a fuvarozást biztosítja, a dobozolást pedig megoldják majd a kollégák. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne mindent a költöztetővel megcsináltatni. És egyszerűbb, sőt észerűbb is! A tapasztalt irodaköltöztetők eleve dobozokkal, karcvédő- és buborék fóliákkal és természetesen teljes diszkrécióval készülnek egy ilyen feladatra.

És így készülünk fel mi is! Az irodaköltöztetéshez ingyenes költöztető dobozokat és védő fóliákat biztosítunk akár már a költözést megelőző hetekben is. A költözéskor pedig vállaljuk az irodabútorok, irattári anyagok, irodai- és számítástechnikai eszközök precíz, sérülésmentes és diszkrét összepakolását is.

Irodaköltöztetés Budapesten belül az év minden napján!