Pianínó szállítás az év minden napján

nemzetkozi koltoztetes
Bútorszállítás külföldre egyszerűen
2019-04-30
Tehertaxi Budapesten kedvező áron
Tehertaxi Budapesten kedvező áron
2019-05-15

Pianínó szállítás

Pianínó szállítás – nem lehetetlen feladat!

Egy pianínó vagy zongora a lakásunk egyik legszebb és legértékesebb dísze lehet. Hatalmas problémát jelenthet azonban, ha ezt a költözés vagy bármilyen egyéb ok miatt szállítani kell. Egy ilyen hangszer ugyanis általában több száz kiló, így sajnos nem egyszerű a mozgatása.

A zenészek ezt pontosan tudják, ezért minden esetben szakemberhez fordulnak segítségért. Egy laikus számára azonban gyorsabbnak és egyszerűbbnek tűnhet, ha barátait, ismerőseit kéri meg, hogy segítsenek a pianínó szállítás során. Ilyen esetben azonban rengeteg probléma merülhet fel: a hangszer megsérülhet, nem férnek el vele a lépcsőfordulóban, vagy éppen az utolsó pillanatban kiderül, hogy nem fér be az autóba. Sokszor előfordul, hogy eladják vagy elajándékozzák az értékes hangszereket. Így a szállítás terhe már az új tulajdonos vállát nyomja. Ha azonban egy profi céget bízunk meg, a pianínó szállítás már nem lehetetlen és problémás feladat.

Pianínó szállítás – gyors és profi megoldás

Ha mindenképp meg szeretnénk tartani a pianínót vagy a zongorát, és nem szeretnénk, ha a szállítás során sérülne, érdemes egy profi szállító céget választani. Egy jó szakember rendelkezik a szükséges felszerelésekkel, és persze erővel, így a pianínó szállítás gyorsan és hatékonyan történik meg.

Egy profi szakember nagy mennyiségű fóliát visz magával a helyszínre, ezzel elkerülhetőek az esetleges sérülések. Ezen kívül fontos, hogy többedmagával, és speciális felszerelésekkel is készüljön. Így nem okozhat gondot a lépcsőforduló vagy egy elromlott lift sem.

Egy professzionális cég nem számol fel plusz költségeket sem az emeletek számáért, sem a távhordásért, de az esetlegesen nem működő lift miatt sem.

Pianínó szállítás bárhol, bármikor

Cégünk a fővárosban, az év minden napján vállalja a zongorák és a pianínók szállítását, mérettől és típustól függetlenül. Legyen szó akár épületen belüli mozgatásról, pár száz méteres szállításról, vagy akár kerületek közti fuvarozásról, mi gyorsan és hatékonyan oldjuk meg az ezzel járó problémákat. Nincsenek rejtett költségeink, az előre egyeztetett árainkon semmilyen esetben nem változtatunk. Tapasztalt szakembereink rendelkeznek minden szükséges felszereléssel, így biztos lehet benne, hogy a szállítás során nem sérül a hangszer.

Amennyiben kérdése merült fel, keressen minket bizalommal pianínó szállítás szolgáltatásunkkal kapcsolatban!