Bútorszállítás külföldre egyszerűen

lomtalanitas budapest
Non-stop lomtalanítás Budapesten
2019-04-25
Pianínó szállítás az év minden napján
2019-05-12
nemzetkozi koltoztetes

Bútorszállítás külföldre – nem lehetetlen

Új munkája külföldre szólítja? Úgy döntött, hogy egy másik országban próbál szerencsét?  Bármi miatt indul útnak, ez egy hatalmas lépés, és óriási változás.  Nagyon nehéz lehet mindent hátrahagyva egy új, idegen környezetben új életet kezdeni. Hiányzik a saját ágyunk, a kényelmes kanapénk, és a praktikus szekrényünk, amiben minden hasznos, és kevésbé hasznos tárgyunk elfér. Vagy mégsem?

Szerencsére ma már nem kell lemondanunk egyik szeretett bútorunkról sem, csupán meg kell szervezni azok külföldre szállítását. Ugyan a bútorokat még extra költség fizetése esetén sem lehet a repülőre feltenni, szállításuk nem megoldhatatlan feladat. Csupán keresnünk kell egy megbízható költöztető céget. Ebben segítünk mi.

Bútorszállítás külföldre – segítünk!

Profi és több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink kiválasztják a legmegfelelőbb útvonalat, hogy bútorai a lehető leggyorsabban kerüljenek az új helyszínre. Cégünk ez alapján szabja meg a díjakat is, így csak az Ön által igénybe vett szolgáltatásért kell fizetni.

Szakembereink a szállítani kívánt bútorok típusa és mérete alapján választják ki a megfelelő gépjárművet. Hiszen kisebb bútorok esetében miért fizetne egy nagyobb járműért?

Bútorszállítás külföldre szolgáltatásunk alapja a kiváló állapotú és rendszeresen karbantartott géppark, a képzett és rutinos sofőrök és rakodó kollégák. Ügyfeleink kérésére a bútorokat szét- és összeszereljük, dobozoljuk, csomagoljuk, és mindig kiemelt figyelmet fordítunk értékeire.

Cégünk szakemberei minden esetben alaposan felkészülnek, és minden apró részletet megterveznek a szállítást megelőzően annak érdekében, hogy a költözés a lehető leggyorsabban, legegyszerűbben, fennakadások nélkül történjen meg.

Profi bútorszállítás külföldre

A hatékony és sikeres bútorszállításhoz pontos és precíz munkára van szükség. Ne hagyja az utolsó pillanatra a tervezést!

Vállalatunk több éves tapasztalattal rendelkezik a költöztetés és a szállítás terén egyaránt. Megrendelőink az évek során már számtalan alkalommal vették igénybe bútorszállítás külföldre szolgáltatásunkat. Ha nem szeretne rejtett költségekkel számolni a költözés során, és szeretne végre profi és tapasztalt szakemberekben megbízni, keressen minket bizalommal! Professzionálisan képzett kollégáink örömmel válaszolják meg a felmerülő kérdéseiket.