Fix áras fővárosi költöztetés

Az agglomeráció az új külváros
2018-09-28
Bye bye- nemzetközi költöztetés
2018-10-09
Költöztetés Budapesten 2019

Költöztetés Budapest árak – kellemes csalódás

Biztosan Ön is költözött már életében legalább egyszer, vagy halott már történeteket barátoktól, ismerősöktől, akik számár rémálommá vált a költözés, hiába költözhettek be álmaik otthonába a költöztetés végén sokként érte őket a költöztető cég által kért díj, mert időközben még ilyen-olyan váratlan költség merült fel, ami persze a megrendelőt terhelte.

Vállalkozásunk által nyújtott valamennyi szolgáltatás ára, így a költöztetés Budapest árak is kizárólag fix és korrekt, plusz költségek nélküli árakat jelentenek, szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy már a költöztetés szolgáltatás megrendelés során kapott árajánlat lesz a mérvadó az utolsó doboz helyrekerülése után is.

Költöztetés Budapest árak – megfelelő költöztető céggel egyszerűen

Egy megfelelő költöztető cég, aki pontosan, korrekten dolgozik és még a bútorainkat is óvja rakodás és szállítás közben megtalálása nem egyszerű feladat, számtalan telefonhívás, e-mail előz meg egy költözést. Gyakran barátok, családtagok tanácsai, ajánlása alapján választunk.

Ahhoz, hogy ezt a döntést megkönnyítsük leendő megrendelőink számára korrekt költöztetés Budapest árakat határoztunk meg.

Költöztetés Budapesten árak – egy kis matematika

De hogy mennyi az annyi? Mibe kerül Önnek egy költöztetés Budapesten? Mi sohasem árulunk zsákbamacskát, megrendelőink számára egy átlátható, megbízható szolgáltatást kínálunk áraink tekintetében is.

Költöztetés Budapesten árak az alábbiak szerint alakulnak:

költöztetés Budapest árakLeggyakrabban 3,5 tonnás, illetve 7 tonnás teherautóval végezzük munkánkat, azonban nem rettenünk meg az ennél nagyobb volumenű feladatoktól sem, arra is van megoldásunk. De térjünk vissza a két leggyakrabban alkalmazott járművel történő költöztetés áraira:

Abban az esetben, ha 3,5 tonnás teherautóval történik a szállítás egyszeri kiállási díjunk 4000 Ft. Magának az autónak az óradíja 5500 Ft, mely magában foglalja a raktérben történő pakolást is.

Nagyobb 7 tonnás autó esetében kiállási díjunk 7000 Ft, a teherautó óradíja pedig 7500 Ft, amely szintén tartalmazza a raktérben történő pakolást. Ezekhez jön még hozzá szállítómunkásaink óradíja, mely 1750 Ft/fő. Minden szállításnál minimum két órát számolunk fel. Ezen költöztetés Budapest árak ismeretében egyszerűen kiszámítható mennyibe is kerül egy költözés fővárosunkban.