lomtalanitas budapest
Lomtalanítás
2019-02-19
Tehertaxi Budapesten kedvező áron
Költöztetés buktatók nélkül
2019-03-12
Irodaköltöztetés

Irodaköltöztetés – a megfelelő előkészületekkel gyorsan és egyszerűen!

Az irodák költöztetés esetében a feladat első gondolatra bonyolultabbnak tűnhet, hiszen itt nem pár könyvről és háztartási felszereltségekről van szó, hanem rengeteg dokumentumról, súlyos irattárolókról, irodai bútorokról és a komolyabb értékel bíró technikákról.

Éppen ezért az irodaköltöztetés a sikeresség érdekében megkívánja a megfelelő előkészületeket, a tervezést és a precíz szervezést.

Hogyan szervezze meg az irodaköltöztetést úgy, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon?

Ne hagyja a pakolást az utolsó napra! Ha már ismert a költözés pontos dátuma, akkor érdemes 2-3 héttel előre tervezni és amit lehet, összekészíteni. Természetesen tudjuk, hogy a napi munkavégzéshez szinte minden szükséges – legalább is a kollégák ezt mondják, de van, ait már előre el lehet intézni.

Például a szolgáltatások lemondását/átírását. Bár ez a lépés nem a költöztető céghez tartozik, tapasztalataink alapján ez megnyugvást jelent a költözködő cégnek és stressz mentesebbé teszi a költözködési folyamatot.

A következő tervezési lépés a megfelelő költöztető cég felkutatása. Erre érdemes több időt szánni, referenciákat bekérni és a költöztetővel egy személyes egyeztetést is lebeszélni – lehetőség szerint oda ahonnan költözni fog a cég. Ennek a lépésnek a legnagyobb előnye, hogy a költöztető helyben és azonnal fel tudja mérni az irodaköltöztetéssel járó feladatokat. Utóbbi előnye pedig az egyedi igényekre szabott, konkrét és korrekt ajánlat, ami pontosan azt tartalmazza, amire a cégnek szüksége van.

Irodaköltöztetés – cégre szabottan

Ahány cég, annyi szokás, amit egy profi költöztető felismer és arra megoldást is kínál.

Irodaköltöztetési előkészületek – egyszerűen és kényelmesen

  • dobozolás és címkézés
  • csomagolás
  • bútormozgatás
  • lapra szerelés

Egy tapasztalt és mindre felkészült irodaköltöztető a dobozokat és a védő fóliákat/csomagoló anyagokat díjmentesen és korlátlan mennyiségben biztosítja a költözködő cég számára. Egy profi költöztető pedig a dobozolást és a csomagolást, valamint a lapra szerelést is vállalja.

A korrekt irodaköltöztető pedig mind ezért nem számol fel pluszdíjazást, hanem óra díjas elszámolás alapján számláz.

Profi és korrekt irodaköltöztetés Budapesten, az agglomerációban és azon túl is, az év minden napján.