Irodaköltöztetés gyorsan és egyszerűen?

Költöztetés Budapesten – miért érdemes profikra bízni?
Költöztetés Budapesten amiért érdemes profikra bízni!
2019-07-27
Belföldi költöztetésnél vigyázunk a bútorokra!
Belföldi költöztetés során vigyázunk értékeire!
2019-09-04
Irodaköltöztetés gyorsan és egyszerűen

Irodaköltöztetés gyorsan és egyszerűen, Nem lehetetlen!

A költözés egy kisebb lakás esetén is rengeteg kellemetlenséggel jár, egy cég számára azonban még több probléma adódhat. Az értékes gépek és eszközök, valamint a nagy súllyal rendelkező irattárolók szállítása ugyanis rendkívül nehéz. Ráadásul a fontos iratokra különös figyelmet kell fordítani, hiszen egy cég életében ezek hatalmas jelentőséggel bírnak. A túl nagy kapkodás és figyelmetlenség miatt azonban a papírok és a dokumentumok gyakran eltűnnek, a gépek és a berendezések pedig megsérülnek. Annak érdekében, hogy ezt el tudjuk kerülni, néhány dolgot érdemes figyelembe venni. Az alapos tervezés és felkészülés segítségével ugyanis el lehet kerülni a káoszt, így az irodaköltöztetés sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá válhat. A legfontosabb, hogy egy profi költöztető céget bízzunk meg a feladattal, akikre nyugodtan rábízhatjuk az értékes tárgyakat és eszközöket.

Irodaköltöztetés, mit érdemes előre megtervezni?

Nagyon fontos, hogy az irodaköltöztetés megkezdése előtt alaposan felmérjük az adott hely méretét, adottságait, valamint a bútorok és a gépek elhelyezkedését is. A költöztető cég szakembereinek ugyanis minden esetben tudniuk kell, hogy milyen mennyiségű és típusú berendezéseket kell pakolni és szállítani, hiszen csak ezt követően tudnak egy olyan árajánlatot adni, ami mindenki számára megfelelő. Ha elmarad a helyszín előzetes felmérése, akkor a későbbiekben számos kellemetlenség merülhet fel. Egy kisebb iroda, és kevesebb szállítani kívánt eszköz esetén ugyanis senki sem szeretne nagyobb árat kifizetni.

Szintén érdemes az irodaköltöztetés előtt felmérni az új helyszín méretét és adottságait is. Fontos ugyanis, hogy még időben eltervezzük, hogy a bútorok és a gépek hová kerülnek. Így könnyebben ki tudjuk használni a helyet egy nagyobb iroda esetén, és az egész helyiséget hasznossá tudjuk tenni. Még fontosabb az előzetes felmérés, ha az új hely kisebb, mint az előző. Hiszen ilyenkor előfordulhat, hogy egyes elemek nem férnek el, így át kell gondolni, hogy mi az, amit nem viszünk magunkkal az új irodába.

Annak érdekében, hogy az irodaköltöztetés során minél kevesebb probléma merüljön fel, érdemes az új hely környékét is megnézni. Fontos tudni ugyanis, hogy az iroda hogyan közelíthető meg, hol helyezkedik el a bejárat, és van-e olyan lift az épületben, amely alkalmas a költöztetésre. Amennyiben tudjuk ezeket az információkat, az irodaköltöztetés gördülékenyen és problémamentesen történik majd.

Nagyon kellemetlen lehet, ha az irodaköltöztetés során fontos dokumentumok tűnnek el. Éppen ezért, érdemes az iratokat lefénymásolni, és nyomtatott vagy elektronikus formában megőrizni a másolatokat. Így még véletlenül sem veszhetnek el a szállítás során. Fontos, hogy időben értesítsük az ügyfeleket és a beszállítókat is arról, hogy a cég székhelye megváltozik. Ennek még nagyobb jelentősége van akkor, ha az irodaköltöztetés miatt átmenetileg szünetel a munkavégzés.

A legjobb, ha már az irodaköltöztetés előtt minimum 3 hónappal elkezdjük a tervezést. Ha nagyobb cégről van szó, akkor érdemes lehet akár már fél évvel előtte megkezdeni a felkészülést. Ennek első lépéseként egy profi céget kell felkeresni, akik az irodaköltöztetés során szakszerűen és nagy odafigyeléssel járnak el.

Profi irodaköltöztetés kedvező áron

Cégünk az irodaköltöztetés előtt minden esetben alaposan felméri a régi és az új helyszínt egyaránt. Így a szállítás és a pakolás során nem érhet meglepetés, és minden zökkenőmentesen történik. Ráadásul minden ügyfelünknek személyre szabott árajánlatot adunk, így csupán az Ön által valóban igénybe vett szolgáltatásért kell fizetnie. Amennyiben szeretne igazán profi szakemberekben megbízni, akik az irodaköltöztetés során vigyáznak értéktárgyaira, keressen minket bizalommal!