Belföldi költöztetés során vigyázunk értékeire!

Irodaköltöztetés gyorsan és egyszerűen
Irodaköltöztetés gyorsan és egyszerűen?
2019-07-28
Költöztetés Budapest prémium szolgáltatás
Költöztetés Budapest prémium szolgáltatás
2019-10-02

Belföldi költöztetés során vigyázunk értékeire!

Belföldi költöztetésnél vigyázunk a bútorokra!

Belföldi költöztetésnél vigyázunk a bútorokra!

A költözés szinte minden esetben számos kellemetlenséggel jár. Ugyanis az előkészületek rengeteg időt vesznek igénybe, valamint a bútorok és a tárgyak csomagolása is egy igazán hosszadalmas folyamat. A mindennapi teendőink, a munka és a család mellett pedig rendkívül nehéz minden apró részletre figyelni. Ráadásul a költözés során számos váratlan helyzet adódhat, ami gyakran nem csupán sok időt vesz igénybe, de ezen kívül jelentős plusz költségek is felmerülhetnek. Az ilyen kínos szituációk elkerülése érdekében érdemes profi szakemberek belföldi költöztetés szolgáltatását igénybe venni. Cégünk már több évtizede nyújt megbízható segítséget partnereink részére.

Vállalkozásunk elsődleges célja, hogy a belföldi költöztetés minden terhét levegyük ügyfeleink válláról. Professzionális szolgáltatásunk mindenki részére nagy segítség lehet, akinek nincs ideje vagy éppen kedve a költözés problémáival foglalkozni. Mi ugyanis a kezdeti tervezéstől kezdve a lebonyolításig minden lépést gyorsan és hatékonyan vagyunk képesek elvégezni. Szakembereink az évtizedek alatt már több ezer belföldi költöztetés bonyolítottak le teljes körűen, mellyel megrendelőink minden esetben maximálisan elégedettek voltak. 

Belföldi költöztetés szolgáltatásunk az év minden napján, akár hétvégén, sőt, ünnepnapokon is elérhető

Plusz költségek és felár nélkül. Ráadásul mindezt igazán kedvező árakon tudjuk biztosítani, hiszen 3,5 tonnás autónk egyszeri kiszállási díja csupán 4 000 Ft. De ezen kívül még számos, kiváló állapotban lévő és rendszeresen karbantartott gépjármű áll a rendelkezésünkre. Így bármilyen méretű és típusú bútort és berendezést gyorsan tudunk szállítani egyik helyről a másikra, az ország egész területén.

Az igazán hatékony és kényelmes belföldi költöztetés érdekében ráadásul számos szolgáltatásunk teljes mértékben díjmentesen vehető igénybe. Ingyenesen és korlátlan mennyiségben biztosítunk többek között dobozokat, valamint csomagoló és stretch fóliákat. Ezen kívül a bútorok szét- és összeszerelését is plusz költség nélkül vállaljuk el. Amennyiben minket választ, kizárólag a valóban igénybe vett szolgáltatásért kell fizetnie. Nincs ugyanis sem kilométer díjunk, sem pedig hétvégi felárunk. Ezen kívül a szállítómunkásaink óradíja tartalmazza többek között a dobozolást, a csomagolást, valamint a bútorok lapra szerelését és a védőfóliázást is.

A belföldi költöztetés során hatalmas figyelmet fordítunk partnereink bútoraira és értéktárgyaira. Éppen ezért a rakodást, a fuvarozást, és az új helyen történő kipakolást is fokozott odafigyelés és óvatosság mellett végezzük el. Ezen kívül a bútorok szét- és összeszerelése során is nagyon figyelünk a kiváló állapot megőrzésére.

A belföldi költöztetés minden lépését a legjobb tudásunk szerint és gyorsan végezzük el.

Ennek érdekében profi és tapasztalt kollégáink mellett korszerű és széles körű gépparkunk is a rendelkezésére áll. Munkánk során minden esetben figyelünk az Ön kéréseire, valamint az értéktárgyaira is egyaránt. Amennyiben szeretné, hogy a belföldi költöztetés igazán megbízható szakemberek által történjen, forduljon hozzánk bizalommal!