Bútorszállítás gond nélkül? Nem lehetetlen!

Belföldi költöztetés egyszerűen? – segítünk!
Belföldi költöztetés egyszerűen? – segítünk!
2019-07-22
Költöztetés Budapesten – miért érdemes profikra bízni?
Költöztetés Budapesten amiért érdemes profikra bízni!
2019-07-27
Bútorszállítás gond nélkül?

Egy új bútor vásárlása általában sajnos nem olcsó, és a legtöbb üzlet eléggé magas áron vállalja a szállítást is. Természetesen mindenki próbál spórolni a költségeken, ilyenkor jöhet szóba, hogy egyedül oldjuk meg a fuvarozást. Ebben az esetben azonban számos probléma szokott felmerülni. A nagy méretű szekrény vagy asztal sok esetben nem fér be az autóba, és legtöbbször a barátaink és ismerőseink sem tudnak a segítségünkre sietni.

De mindenki látott már olyat is, hogy valaki egy tömegközlekedési eszközön próbálja hazavinni az új bútorait. Ez egyrészt azért nem jó megoldás, mert zavarhatjuk a többi utast, és rengeteg helyet foglalunk. Másrészt egy hirtelen fékezés, vagy egy rossz mozdulat által könnyedén meg is sérülhetnek az újonnan vásárolt termékek. Ráadásul a tömegközlekedés a nagyobb városokon kívül sok helyen nem is elérhető.

Na de akkor mégis mi lehet a jó megoldás? Mi tudjuk a választ! Egy profi és megbízható bútorszállító cég minden esetben vigyáz a vagyontárgyainkra. Így az új bútorok biztonságban, sérülések nélkül juthatnak el az új otthonukba.

Bútorszállítás, mire érdemes figyelni?

Manapság nem könnyű megbízható szakembereket találni, akikre nyugodtan rá tudjuk bízni az értékeinket a bútorszállítás során. Érdemes néhány dologra kiemelt figyelmet fordítani annak érdekében, hogy az új bútorok épségben megérkezzenek a helyszínre.

Az első és legfontosabb dolog, hogy az adott cég rendelkezzen a megfelelő gépjárművekkel. Ez biztosítja ugyanis, hogy akár a kisebb tárgyak, de akár a nagyobb méretű szekrények is sérülések nélkül jussanak el az otthonunkba. Ezen kívül érdemes érdeklődni arról is, hogy a szállításon kívül vállalnak-e pakolást, illetve igény szerint a bútorok összeszerelését. Ez alapján biztosak lehetünk benne, hogy a számunkra legmegfelelőbb céget választottuk.

Az igazán jó szakemberek nem számolnak fel plusz költségeket a kilométer díjak alapján, így csak az általunk igénybe vett szolgáltatás árát kell kifizetnünk. Valamint érdemes olyan céget választanunk ahol a védőfóliázás is egy alapszolgáltatás, és ennek méretét sem számolják fel pluszban.

Megbízható bútorszállítás bárhol, bármikor

Cégünk az év minden napján, az ország egész területén nyújtja a bútorszállítás szolgáltatásunkat. Tapasztalt szakembereinknek és a gépjárműveink széles skálájának köszönhetően garantáljuk, hogy a bútorok épségben, sérülések nélkül érkeznek meg a helyszínre. Legyen szó egy kis asztalról, vagy egy nagy szekrényről, mi akár már egy darab bútortól is vállaljuk annak szállítását. Nincsenek rejtett költségeink, csak a megrendelt szolgáltatásért kell fizetned. Keress minket bizalommal!