Vidéki élet – vidéki árak?

Költöztetés árak
2018-10-31
Költöztetés Budapesten 2019
Költöztetés Budapesten 2019
2018-11-23

Két-három étvizeddel ez előtt még azt néztük végig, hogy kiürül a vidék. Mindenki a fővárosba akart feljönni és új életet kezdeni. Ez a lelkes urbanizáció elég sokáig kitartott – talán még most is tart. A beáramló tömegek hatása nem is maradt el, és a másik oldalon megjelentek azok, akik épp elhagyják a várost. Vagyis most mindenki, aki megteheti, az agglomerációba vágyik.

Ennyi viszont elég is a miértekből, jöjjön a lényeg.

Végre megtalálta vagy megépítette álmai otthonát és már alig várja, hogy beköltözhessen? Ha eddig albérletről albéreltre költözött a fővárosban, akkor alaposan készüljön föl erre a költözésre! Kihívásokban nem lesz hiány, de szerencsére rengeteg tapasztalattal rendelkezünk már ahhoz, hogy egy vidéki költöztetést gyorsan és zökkenőmentesen lebonyolítsunk.

Költöztetés vidék árak – mennyi az annyi?

Sok költöztető kilométer díjjal számol. Ennek a legnagyobb csapdája az, hogy az első ránézésre alacsonynak tűnő díj pillanatok alatt a csillagokat is eléri. Egy pár száz forintos kilométer díj erősen csábító lehet, csak sajnos arra a legtöbb esetben még rájön a rakodók óradíja, az emelt díj és természetesen ha két jármű szükséges, akkor mind ez duplázva.

Ezzel szemben mi a költöztetés vidék árakat egy fix összegben határozzuk meg. Nincs km díj, nem keressük meg a leghosszabb útvonalat és nem húzzuk el órákig a be- és kipakolásokat. Mi rejtett költségek nélkül, feketén-fehéren vállaljuk a tarifáinkat.

Költöztetés vidék árak, Budapest + 35 km-ig:

  • 3,5 tonnás autó – egyszeri kiállási díj: 4 000 Ft
  • 3,5 tonnás autó óradíj: 5 500 + díjmentes pakolás a teherautó rakterén belül
  • 7 tonnás autó – egyszeri kiállási díj: 7 000 Ft
  • 7 tonnás autó óradíj 7 500 Ft + díjmentes pakolás a teherautó rakterén belül
  • Szállítómunkások: 1 750 Ft óra / fő

Jó tudni: minimum 2 órát számolunk fel a legkisebb munkára is. És természetesen 35 km-en túl sem áll meg az élet! Nagyobb távolságokra egyedi ajánlatot kalkulálunk.

Igény esetén 12, 18 és 24 tonnás teherautókat is biztosítunk a vidéki költöztetéshez. Ezzel kapcsolatban kérje egyedi ajánlatunkat!