Lomtalanítás Budapesten

Költöztetés Budapesten 2019
Költöztetés Budapesten 2019
2018-11-23
tehertaxi budapesten
Tehertaxi Budapesten
2018-12-05

Lomtalanítás Budapesten – az év legjobban várt két napja.

A lomtalanítás időpontját évente egy-két alkalommal az önkormányzatok hét pecsétes titokként őrzik, a lakók pedig várják, mint a csodát. Bár ez nem az, teljesen érthető okokból nem plakátolják végig a környéket a lomtalanítás dátumával. De ha már a dátumnál tartunk, az évente jó eséllyel is csak két alkalommal megszervezett lomtalanítás a legtöbb fővárosi lakó számára kevésnek bizonyul.

Kevés, mert rengeteg lomot termelünk. Sajnos be kell ismernünk, hogy túlvásároljuk magunkat és egyszerűen arra rendezkedtünk be, hogy ami elromlik, azt javítás helyett újra cseréljük. Ez a szokás viszont számtalan olyan lomot termel, amivel az év legnagyobb részében nem tudunk mit kezdeni. Illetve egy valamit még is, ilyenkor üti fel a fejét a lépcsőházi stílus. Kikerülnek a lépcső alá, a kukatároló mellé és a folyosóra a süppedt kanapék és ágyak, a régi tűzhelyek, mosógépek és hűtők, a szekrénysorok és még megannyi kisgép és bútor.

Persze egy-egy kisszékért a kuka mellett még nem fog senki szólni, de sajnos ha egy kikerült, hamarosan követi többi is. És ezért már a közös képviselő is jogosan fog szólni, hiszen a lomok kihelyezése veszélyes és tilos!

De akkor mit lehet tenni, ha a lecserélt bútort a következő lomtalanításig nem tudja tárolni?

Az ilyen esetekben az egyes lomokat a kijelölt lerakatok átveszik. Ez természetesen csak a lomok egy meghatározott körére vonatkozik, például a kanapét és a hűtőt nem fogják ugyan ott átvenni. vagyis ez legalább két külön úti cél – és a többiről még nem is beszéltünk.

Szóval mit is tehet az egyszerű lakó, aki nem tudja tárolni, de nem is tudja a lomokat elszállítani? Hát elszállíttatja!

Igen! A lomtalanítás az egyik leghasznosabb szolgáltatásnak bizonyul. Nem pakoljuk tele a lépcsőházat, nem kerülgetjük otthon a lecserélt bútorokat, nem kell órákat kocsikázni a város két vége között és nem kell kisteherautót bérelni a szállításhoz.

Egyszerűen elegendő csak a lomtalanítást megrendelni. A legjobb pedig az az egészben, hogy bár kényelmi szolgáltatás, egyáltalán nem megfizethetetlen.

Lomtalanítás Budapesten – bárhol és bármikor

Legyen szó a belvárosról vagy az egyik külkerületről, a lomtalanítás Budapesten az év minden napján igénybe vehető.

Lomtalanítás Budapesten – teljes körben

  • gyors és alapos munkavégzés
  • tapasztalt, udvarias és megbízható kollégák
  • megfelelő technikai háttér biztosítása
  • teljes körű szolgáltatás és ügyintézés

Lomtalanítást tervez? Híjon minket bizalommal.