Olcsó költöztetés árak  – létezik vagy átverés?

Költöztetés Budapesten
Költöztetés Budapesten belül
2018-03-26
Bútorszállítás Budapesten
Nem ismerünk lehetetlen
2018-05-02
költöztetés árak

költöztetés árak

Mivel az olcsó árak önmagában egy behatárolhatatlan fogalom, ezért erre a kérdésre nem könnyű válaszolni, de mi igyekszünk.

Mit nevezhetünk olcsó költözetésnek?

Ha pusztán csak a költöztetés árakat vesszük figyelembe, akkor nyilván a legalacsonyabb ár a győztes. Vagy mégsem? Mi van abban az esetben, ha a költözetés árak csak féligazságokat rejtenek és a díjszabás magasabb / további tételeit már nem tüntetik fel. Ilyen árnövelő rejtett tényező lehet például a km- és az emelet díj, vagy doboz díj. Vagyis hiába van a költöztetés pár ezer forintért hirdetve, ha minden mást megfizettetnek velünk, ugyan ott tartunk mintha a „drágábbat” választottuk volna.

Jó tudni – a legtöbb költözető szereti a legalacsonyabb díját feltüntetni, a többit pedig jól „elrejteni”.

Költöztetés árak – megéri utána járni és okos döntést hozni

„Találtunk egy jó árat, csak nem írják ki, hogy konkrétan mit tartalmaz.”

Ilyenkor feltétlenül egyeztetni kell minden részletet a költöztetővel, mert nagy az esély arra, hogy a fenti példa vált valóra.

Épp ezért a költöztetés árak terén fontos tényező a korrekt tájékoztatást és a kisbetűk, csillagos részek mellőzése. Hiszen hiába győzzük meg az ügyfelet az olcsó költöztetés árakkal, ha később az utolsó dobozt és a „nem működő lift” díjat is kifizettetjük vele, nem lesz elégedett.

Feketén – fehéren, apró betűk nélkül!

Legyen ez a mérvadó szempont a költöztetés árak összevetésekor és akkor nem érhet senkit csalódás. Ha előre le van egy díj fixálva, akkor az fix is marad. Ha adott egy km táblázat, akkor az lesz elszámolási alap. És így tovább… minden egyes apró díjtételig.

Bár az ilyen részeltekbe menő ajánlatkérés időigényesnek tűnhet – ne ezt spóroljuk meg!

Ha pedig az ajánlatkérést körültekintően bonyolítjuk le, akkor biztosak lehetünk abban, hogy megtaláljuk a legjobb árakat.

Épp most költözne és korrekt költöztetőt keres?

Nézze meg a fix díjas Budapest költözetési árainkat vagy tájékozódjon a vidéki díjszabásainkról.

A fővárosi költözéshez pedig itt találja a legjobb tippeket.