Költöztetés árak – rejtett költségek nélkül

Tehertaxi Budapesten kedvező áron
Gyors és olcsó költöztetés Budapesten
2018-09-07
Az agglomeráció az új külváros
2018-09-28

Költöztetés árak – avagy milyen kiadásokra számíthatunk egy költözés során

Egy költözés előtt állni sosem egyszerű feladat. Nem csak addigi, megszokott környezetünket kell elhagynunk, hanem a legtöbb esetben bútorainkat, használati tárgyainkat is rendszereznünk kell, esetleg némely darabot pótolnunk. Mindezek mellet legtöbbször elönt bennünket a költözés költségeivel járó aggodalom is. Mennyibe fog kerülni nekünk ez a költözés? Milyen költöztetés árakkal kell kalkulálnunk, ha költöztető cég szolgáltatásait kell igénybe vennünk, mert éppen nincs a családban költöztetésre alkalmas jármű, vagy csak egyszerűen szeretnénk szakemberre bízni a költözést.

Vállalkozásunk által nyújtott valamennyi szolgáltatás esetében a költöztetés árakat igyekeztünk úgy meghatározni, hogy megrendelőink számára semmi esetre se jelentsen kifizethetetlennek tűnő szolgáltatást. Épp ezért kizárólag előre egyeztetett fix árakkal dolgozunk

Költöztetés árak – szigorúan rejtett költségek nélkül

Mindenki szereti a meglepetéseket azonban, ha ezek kiadásainkkal vannak kapcsolatban már senki nem örül neki annyira. Munkatársaink által végzett valamennyi szállítással kapcsolatos költöztetés árak optimális ár-érték arány jelentenek új és meglévő megrendelőink számára egyaránt.

Amennyiben bármely költöztetés szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, más szolgáltatókkal ellentétben nálunk semmilyen plusz, vagy rejtett költséggel nem kell számolni. Szolgáltatásunk része, hogy külön költségek nélkül biztosítjuk a bútorok szét- és összeszelését. Sőt, az értékek kiemelt védelme érdekében a Stretch fóliát, valamint amennyiben szükséges költöztető dobozokat is ingyenes bocsátunk megrendelőink rendelkezésére.

Költöztetés árak – megbízhatóság és kiszámíthatóság

Ahogyan azt már korábban is említettük minden költözés egyedi. Más-más szervezést és technikai feltételt igényel például egy iroda költöztetése, mint egy kisméretű panellakás, vagy éppen egy többgenerációs családi ház költöztetése.  Munkatársaink éppen ezért minden költöztetést előzetes információgyűjtéssel kezdenek el. Olyan kérdésekre keressük a választ, hogy mikor, honnan, hová és mit, mennyit kell költöztetnünk. Szolgáltatásaink során minden esetben a legoptimálisabb feltételeket biztosítjuk, a költöztetés árak ezekhez mérten kerülnek megállapításra. Biztosan nem küldünk csak azért nagyobb teherautót, hogy magasabb költségeket számlázhassunk ki. Cégfilozófiánk egyik fő alapelve ugyanis a megbízhatóság és a kiszámíthatóság, mi nem csupán egy szolgáltatást biztosítunk megrendelőink számára, hanem társként veszünk részt a költöztetések lebonyolításában.

Budapesti árainkról itt, vidéki árinkról pedig itt talál bővebb tájékoztatatást.