Lomtalanítás Budapesten

tehertaxi budapesten
Tehertaxi Budapesten
2018-12-05
tehertaxi budapesten
Gyors Tehertaxi Budapesten
2018-12-28
lomtalanitas budapest

Lomtalanítás Budapesten gyorsan és precízen!

Épp költözés előtt áll, de van olyan holmi, ami lomtalanításra vár? Most végzett a lakásfelújítással és nem tudja hová tenni a régi bútorokat?

Sajnos a legtöbb budapesti lakástulajdonosnak nincs akkor szerencsére, hogy saját tároló vagy pince áll a rendelkezésére. Vagy ha még is, akkor oda már réges-régen bepakolt mindent. Vagyis hely az nincs. És ez mondhatni a fővárosunk egyik legnagyobb problémája. Nem tudunk hova pakolni, ha pedig még is, akkor a legtöbb esetben tilosban járunk, ugyanis a közös területekre való rakodást tiltják a társasházak. (Itt azért megjegyeznénk, hogy nem véletlenül és pláne nem azért, hogy a kedves lakókkal szúrjanak ki. Egyszerűen azért tilos, mert tűz- és baleset veszélyes lomokkal telepakolni a kukatárolókat, a lépcsőfordulókat és a jó öreg függő folyosókat. – Az utóbbiról azért volna mit mesélni… .) És ugyan így tilos a közterületekre rakodni. Ez alól nyilván kivételt képeznek a lomtalanításai napok, amelyek évente 1-2 alkalommal kínálnak lehetőséget a lomjaink ingyenes elszállítására.

De akkor milyen lehetőségeink vannak?

Rendelhetünk többek közt konténert. Ez akkor lehet ideális megoldás, ha például épp egy felújítás előtt vagyunk és mindenféle sittel és törmelékkel töltenénk meg a konténert. Ennek a hátránya, hogy nem olcsó mulatság, az alapárak több tíz ezer Forintól indulnak és még napi díjat is fizetni kell.

A másik megoldás a lomtalanítás, mint szolgáltatást. Ennek a fentihez képest több előnye is van.

Az első talán az, hogy sokkal kedvezőbb feltételek mellett rendelhető meg a lomtalanítás Budapesten, mint egy konténer. Itt nincs magas alapdíj, se szállítás díj, se napi díj. Itt csak egyszeri díj van, ami tartalmazza a kiszállást és az elszállítást is.

A másik előnye, hogy a lomtalanítás Budapesten belül bárhol megrendelhető. Nem kell külön területet lefoglalni, napokra egy parkolóhelyet másoktól elvenni. A város bármely pontján igénybe vehető a szolgáltatás, ugyanis ahová a kocsi nem hajthat be, ott a kollégák oldják meg a helyzetet.

További előnyök a lomtalanítás mellett:

Lényegében szinte minden lom elszállítatása megoldható. Legyen szó a költözésből vagy a felújításból visszamaradt lomokról, hagyatékról, garázs vagy raktárhelyiség kipucolásáról, nincs olyan helyzet, amivel ne birkóznánk meg.

Lomtalanítás Budapesten – gyorsan és egyszerűen

  • az év minden napján: nem kell az önkormányzat által kijelölt napokra várni
  • gyorsan és egyszerűen: csak felhív és mi már pakolunk is
  • kedvező feltételekkel: nincs bérleti díj, se szállítási költség, se napi díj