Budapest költöztetés

Hidd el, hogy nincs lehetetlen
2018-07-04
Munka közben
2018-07-06
Költöztetés Budapesten 2019

Budapest költöztetés – kellemetlen tapasztalat nélkül

Biztosan neked is van legalább egy olyan ismerősöd, akinek az egyik ismerőse valamikor költözött már Budapesten. Aki persze rémtörténeteket mesélt a költözéséről, mert éppen nem érkezett meg a költöztető, vagy megsérültek a bútorai a költözés során, esetleg az utolsó doboz lepakolása után közölték vele, hogy dupla annyit kell fizetni, mert dugó volt a városban.

Vállalkozásunk által nyújtott Budapest költöztetés szolgáltatással nem érhetnek kellemetlen meglepetések. Hiszen mindent előre átbeszélünk, egyeztetünk, személyre szabott ajánlatokkal készülünk számodra, hiszen minden költözés más és más. Egy biztos amennyiben mi végezzük a költöztetésed semmilyen plusz költségre nem kell számolnod, hiszen fix, előre meghatározott árakkal dolgozunk. Másoktól eltérően nem számolunk fel sem km díjat, sem emelet díjat, még csak távhordás díjat sem és hétvégén is normál díjszabással dolgozunk.

Gyors, megbízható költözés Budapesten – egyszerűen

Mindannyian ismerjük azt a törvényt, hogy két pont között legrövidebb út az egyenes, ha ezt a költöztetés nyelvére fordítanánk le, valahogy így hangzana: két pont között legrövidebb út egy költöztető cégen keresztül vezet. Törekszünk arra, hogy minden megrendelőnk számára gondtalan költöztetést biztosítsunk és nekik már csak a lakásavatóra legyen gondjuk.

Budapest költöztetés – mert nekünk számítanak az értékeid

Ahhoz, hogy egy költözés során minden probléma mentes legyen és zökkenőmentesen menjen végbe nagyon sok mindenre kell figyelni. Az egyik legfontosabb tényező a bútorok, egyéb tárgyak megfelelő csomagolása.

Amennyiben nincs kedved, időd vagy éppen energiád a bútorok szétszedésével, összeszerelésével bajlódni, egyszerűen csak ott szeretnél már lenni az új lakásban a város másik pontján, erre is van megoldásunk. Hiszen minden egyes szolgáltatásunk tartalmazza a bútorok szét- és összeszerelését, plusz költségek nélkül biztosítunk számodra Stretch fóliát, ha szükséges költöztető dobozokat is, sőt akár be is csomagoljuk helyetted a lakást. Tesszük mindezt megfelelő szakértelemmel és több éves tapasztalattal, nem jelenthet akadály egy szűk lépcsőház sem számunkra és garantáljuk, hogy minden épségben kerül az új helyére.