Mit is takar a tehertaxi szolgáltatás?

Bútorszállításra számos esetben lehet szükségünk
2020-06-30
Költöztetés Budapesten 2019
Költöztetés Budapesten a legjobbtól!
2020-09-09

Mit is takar a tehertaxi szolgáltatás?

nagymeretu-butor-szallitasa

nagymeretu-butor-szallitasa

A tehertaxi szolgáltatás mindig gyorsan szakszerűen reagál arra, ha Ön bármilyen terméket vásárol, a lehető legolcsóbban, egy vagy akár több tétel elszállítását az otthonába azonnal. Akár néhány órán belül, ami a mi szakmánkban nagyon gyors reagálásnak számít. A tehertaxi lényegében ugyan az, mint a hagyományos értelembe vett taxi csak nem embereket, hanem egy-két tárgyat, bútordarabot szállít. Ezen tárgyak fuvarozásához, több tonnás teherautók helyett inkább kisebb méretű gépjárművek állnak rendelkezésünkre. Ez mind nagyon szép és jól hangzik először, de mégis hogyan lehet az egészből rémálom?

 1. A telefonbeszélgetés során tett első benyomás

A megadott elérhetőségek egyikén, felvesszük az adott céggel a kapcsolatot, azt várjuk, hogy egy kedves, udvarias és segítőkész személy van a másik vonal végén. Ezzel szemben mégsem ez történik. A feltett kérdéseinkre fél válaszokat kapunk, nem tanúskodnak a szakértelemről. Megfordul a fejünkben, hogy vajon biztos, hogy egy hozzáértővel beszélünk? Egy másik lehetséges alternatíva, hogy udvariatlannak, türelmetlennek tűnik az ügyintéző és alig várja, hogy vége legyen a beszélgetésnek, hiszen „csak” egy fotelról van szó.

 1. Délután 2 és még mindig nem jött senki!

A kezdeti nehézségek ellenére sikerül leegyeztetni minden részletet, akkor reményeink szerint az adott időpontban meg is érkezik a tehertaxi. Ehhez képest csak, várunk, várunk és várunk az ablakon kileskelődve, hogy mikor ér már oda. Elégre kinek van ideje órákon keresztül várakozni.

 1. A tehertaxi kocsi egy tragacs

40 perc késéssel csak megérkezik a ház elé egy lepukkadt kisteherautóval. „Biztos, hogy nem ők azok” – fordul meg a fejünkben a gondolat. De aztán két erős kezű személy tart a bejárati ajtó felé, és realizáljuk, hogy ők a szállító cég munkatársai. Akkor már mindegy, csak mindenki szeretne, minél hamarabb túlesni rajta.

 1. Illemtan egyenlő a nullával

„Hol van a bútor, szekrény, amit el kell vinni?” Semmi bemutatkozás, köszönés nélkül hangzik el az első mondat. Nem mintha hosszas beszélgetésbe szeretnénk kezdeni, de azért mindenki szeretné tudni, hogy azok a személyek, akiket beengedünk a házunkba, mégis kik, honnan jöttek, mi fog történni, hogyan zajlik ez a folyamat és persze a megnyugtató mondat, hogy minden rendben lesz a szállítás során.

 1. Elefánt a porcelánboltban

Miután megmutatjuk, hogy melyik helyiségben, mit kell elvinni, máris indulnak, hogy felkapják és elvigyék. Közben nem figyelve arra, hogy hova lépnek, mit taposnak össze, neki mennek a bútoroknak és a figyelmetlenség és a szakszerűtlenség miatt kicsúszik a kezük közül a bútor, ami egyenesen a padlóra, csempére esik. Így reménykedhetünk abban, hogy nem okoz nagyobb kárt.

 1. Nem segítenek felvinni, levinni

Ha épp emeletes házban, társasházban, esetleg panellakásban lakunk, az adott bútort fel, vagy épp le kell cipelni egészen a földszintig. A nem épp élvezetes telefonos beszélgetés után, leegyeztetjük, hogy milyen segítségre van szükség, ennek ellenére a szállítók mégsem tudnak róla. Neki állnak alkudozni, hogy leviszik meg fel is hozzák, de az jóval drágább lesz.

 1. Kiderül, hogy csak egy bútordarabot kell elszállítani

Megesik, hogy az ügyintéző nem érti meg a kérdést, vagy rosszul értelmezi, és csak egy darab bútor szállításról van szó. Ekkor meglehetősen kellemetlen helyzetben találhatjuk magunkat. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy milyen árat is számoljanak fel!?

 1. Az ár a duplájára nő a végén

Addig-addig megy az egyezkedés, míg végül kiderül, hogy az ár a duplájára növekedett. Ez kicsit kellemetlen, hiszen, ha tisztában lettünk volna azzal, hogy ilyen drága egy bútor szállítása, akkor inkább másik tehertaxis céget kerestünk volna. Mivel már az adott bútor a kocsiban van, és a sok várakozás meg a kellemetlenség miatt inkább kifizetjük a magasabb összeget.

 1. Nem adnak számlát fizetéskor

A nagy pakolás közepette először talán fel sem tűnik, ha a tehertaxis nem ad számlát fizetéskor, ám később minden bizonnyal szemet szúr. Ez esetben csak remélni tudjuk, hogy az áru sikeresen és épségben célba ér.

 1. A tehertaxi egy óra múlva sem érkezik meg a célállomásra

A megvásárolt árukat mindenki szeretné, hogy eredeti állapotában, sérülésmentesen és a megbeszélt helyen és időben érkezzen be. Azonban nagy aggodalomra adhat okot, ha a tehertaxis távozása után még egy órával sem érkezik meg a célszemélyhez, holott a távolság még dugóban is maximum 30 perc alatt bőven megtehető. Amennyiben rendelkezünk számlával utána járhatunk, hogy valóban egy létező cégről van-e szó, és élhetünk a vásárlói panasszal. Amennyiben ne, nos, akkor így jártunk.

Ezek sajnos igenis valós és megtörtént események. Rengetegen keresnek meg minket úgy, hogy előtte már pórul jártak, egy másik tehertaxis céggel, nagyot csalódtak, mert nem azt a szolgáltatást kapták, amit megígértek nekik. Ez egyrészt jó tanulópénz, hiszen az ember a saját bőrén tapasztalja meg, hogy mennyire fontos, hogy körültekintően válasszon tehertaxis céget, másrészt arra ösztönöz, hogy ezek után többször biztosan nem követjük el ugyan azt a hibát.

 • Ha egy megbízható, segítőkész csapatra szeretné bízni a szállítást, akkor állunk készséggel rendelkezésére. A tehertaxi szakszerű kiszolgálással, precíz teljesítéssel, és mindig fix árakkal dolgozik, rejtett költségek nélkül.
 • Mi már a telefonos beszélgetés során udvariasan válaszolunk minden kérdésre. Részletes tájékoztatást adunk a pakolás, fuvarozás menetéről, időtartamáról és a pontos árakról. A megbeszéld időben pontosan érkezünk, műszakilag kifogástalan állapotú járművel, ami garanciát ad a gyors és probléma mentesen szállításra.
 • De nem csak a telefonban, hanem személyesen is barátságosak, kedvesek vagyunk minden egyes ügyfelünkkel. Nem vagyunk „elefántok a porcelánboltban”, óvjuk az értékeket, nem okozunk kárt a lakásban.
 • A tehertaxi szolgáltatásunk az értéktárgyak fóliázását is tartalmazza. Segítünk le és felvinni bútorait, majd gondosan betesszük a szállító autóba, hogy ne sérüljünk meg.
 • Minden gondot, problémát és akadályt elhárítunk, hogy ügyfelein elégedettek legyen az általunk végzett munkával.
 • Fix árakkal dolgozunk. Egyéb speciális szolgáltatásinak esetében is világos és pontos árajánlatot tudunk adni. A tehertaxi ára mindig pontosan annyi lesz, amennyiben megállapodtunk.
 • Fizetéskor számlát biztosítunk, ezzel biztosítva, hogy igenis létező, sikeresen működő és megbízható céggel áll szemben. Mi csak is a törvényes megoldásokban hiszünk.
 • Amennyiben munkánk végeztével mégis panasszal élne, természetesen megteheti, hiszen erre is lehetőséget biztosítunk.
 • A ránk bízott munkát garanciával, és azonnal teljesítjük
 • Mindig törekszünk a minőségi munkára
 • Szakembereink lelkiismeretesen, udvariasan, gyorsan szolgálják ki, így leszünk mi a „legjobbak”

Mi a teendője, ha tehertaxira van szüksége?

Hívjon minket bátran, hogy megtudjuk beszélni a részleteket. Minden kérdésére választ tudunk adni. Ne feledje, ha megbízható tehertaxira van szüksége ránk mindig számíthat! Hévégén és ünnepnapokon is számíthat precíz munkánkra felár nélkül. A hívásól számítva akár fél órán belül is kiérünk az adott célállomásra. Minden felmerülő problémát gyorsan és hatékonyan kezelünk. Vegye igénybe tehertaxi szolgáltatásunkat még ma!