Lomtalanítás Budapest 2020

A pianínó szállítás nem ajánlott a gyenge szíveknek!
2020-01-13
Iroda költöztetés árak
Iroda költöztetés árak 2020
2020-03-12

Lomtalanítás Budapest 2020

Lomtalanítás Budapest

Utálod a felfordulást?

Szerintem mindenki így van ezzel. A lomtalanítással igyekszünk odafigyelni arra, hogy minél hamarabb és minél kevesebb macerával megszabadítsunk a felesleges holmiktól. Az évek során a felgyülemlett bútorok a lakásban főleg, ha egy nagy családi házról beszélünk, rendkívül sok helyet foglal. A kisebb házaknál esetében is, akár egy ágy, kanapé, vagy egy szekrény elavult, ósdi, vagy csak felújítani szeretnénk berendezéseinket, kevésbé teszik már, és úgy döntünk, hogy inkább újat vásárolunk. A régi bútoraink pedig ott maradnak a kis szobában, kint a garázsban, vagy pedig a többi kacat közé a padlásra. Több megoldás is van erre a problémára. Az első és legpraktikusabb talán, ha megkérdezzük a szomszédjainkat, barátainkat, családtagjainkat, hogy szükségük van-e rá, feltudják használni. Egy másik megoldás a lomtalanítás. Ha a városi lomtalanításra várunk, az egy évben kétszer történik. Ha nem szeretnénk kivárni ezt az időszakot, és azonnal szeretnénk a felesleges nem használt tárgyainkról megszabadulni, érdemes a lomtalanításra egy szakképzett tartózkodási helyünkhöz legközelebb céget megbízni, legyen akár Budapesten, vagy ha az ország másik felében van. Ha van néhány használaton kívül bútora van, amitől szeretne megszabadulni, keressen fel minket bátran!

Mit lehet lomtalanítani?

Az ingatlanokon felesleggé vált, elhasználódott bútörök, háztartási eszközök. A lomtalanításkor minden olyan nem kívánatos el lehet szállítani, ami nem fél a kukában, valamint nem lehet kihelyezni a veszélyes hulladéknak minősülő anyagokat.

A lomtalanítás mit nem tartalmaz:

  • Kommunális hulladék
  • Építési törmelékek
  • Gumiabroncs
  • Szelektíven hulladék (újságpapír, kartonpapír, üveg, sörös doboz stb)
  • Zöldhulladék
  • Elektronikai cikkek
  • Veszélyes anyagok (festékek, lakkok, olajok, akkumulátorok, vegyszerek)

Lomtalanítás tippek Budapesten

Akár lakás vagy ház, akár iroda költöztetéshez, csak egyszerű lomtalanításhoz, akár belföldi költöztetéshez Budapesten vagy nemzetközi költöztetéshez kedvező áron keresünk megbízható szakembereket nem könnyű! Azért valljuk be, hogy a nagyobb méretű bútorokat mozgatni, személyszállításra használt kocsival elég nehézkes, és nagy kihívásnak bizonyulna.

Attól függően, hogy egy költöztetésről van szó, vagy csupán egy lomtalanításról érdemes minél hamarabb átgondolni, hogy mi az, amitől szeretnénk megszabadulni.

A lomtalanítás egyéb okai, mint például a más helyre való költözés. Cégünk a költöztetés és áruszállítás mellet lomtalanítást is vállal Budapesten. Mi elszállítjuk a feleslegesség vált bútorait, tárgyait. Bármekkora is a káosz, számunkra nem jelent problémát. A lomtalanítás során figyelmet szentelünk munkatársainkra, hogy ne hagyjanak hátra semmilyen szemetet. Amennyiben nincs tisztában az elszállítandó termékek nagyságról, mennyiségéről, keressen fel minket bátran és előre egyeztetett időpontban felmérjük a terepet. A pakolás, bedobozolás során is segítségre van szüksége állunk az Ön rendelkezésére. Vállaljuk a lomtalanítást Budapest területén. Szakembereink a feladatukat igényesen, gyorsan és alacsony zajszint mellet végzik el.

Hogyan történik a lomtalanítás Budapesten?

Sokszor olyan helyzetbe kerülünk, amikor egyik ingatlanból a másikba költözünk és már nincs szükségünk a régi, vagy megunt dolgainkra. Ekkor jöhet szóba a lomtalanítás, mely során a költöztető cég a szolgáltatás igénybevételivel biztonságosan gondoskodik ezektől a tárgyaktól való elvitelre. Mivel a lomtalanítással már évek óta foglalkozó vállalkozások, a tulajdonosoknak semmi dolga sincs, hiszen leadják a rendelés tárgyát, és a szakképzett brigád pedig elvégzi a dolgát a megrendelő helyett is.

Legyen szó egy megunt bútorról, háztartásigépről, vagy zongoráról, a lomtalanító cégek, ami valljuk be Budapest területén rengeteg céget vehetjük fel a kapcsolatot.

Mielőtt igénybe vesszük bármely lomtalanító szolgáltatót Budapesten, az alábbi kérdésekre nem árt, ha konkrét választ tudunk adni.

Az első kérdés az az, hogy mikor? Mennyi holmiról lenne szó? Mekkora az egyes tárgyak mérete? Ha nem tudunk pontos számokat mondani, elég, ha megközelítőleges méreteket adunk. Hányadik emeltről kell a holmikat lehozni, van-e lift? Amennyiben igen, beférnek-e a nem kívánatos tárgyak. A fenti felmerülő kérdéseket megfelelő pontossággal meg tudjuk válaszolni egy körülbelüli összeget kaphatunk.

A lomtalanítással kapcsolatos felmerülő kérdések vásárlói részről Budapesten

Hány ember áll rendelkezésre a lomtalanításhoz?

Tapasztalatunk szerint azt mondhatjuk, hogy egy ingatlan időben és szakszerűen történő elszállításához 3 embernek kell elvégeznie.

Mi történik a nem kívánatos eszközökkel?

Ez vitathatatlanul a legfontosabb felteendő kérdés, mert ha valamelyik elem vagy annak mindegyike olyan helyre kerül lerakásra, amely illegális, elég komoly büntetésre lehet számítani. Ezeket a nem kívánatos elemeket az esetek többségében újrahasznosítják, vagy pedig oda adományozzák a rászoruló szervezeteknek.

Mennyi ideig tart a lomtalanítás Budapesten?

A képzett és tapasztalt férfiakkal és egy nagyobb kis teherautóval nem szokott több órákon keresztül tartani. A bútorok vagy egyéb nem használt cikkek időben és professzionális módon végzik el.

Milyen fizetési feltételek állnak rendelkezésre?

Ez egy nagyon fontos kérdés. A jogszerű vállalkozások számos fizetési módot fogad el, legyen az kártya, készpénzes vagy banki átutalással.

Mennyi idő előtt kell megrendelni?

Mivel Budapest elég mozgalmas város, több ezer emberrel érdemes azért időbe szakemberek segítéségét kérni a lomtalanításhoz. Ami a legnagyobb akadályt jelenti az az egy két napos határidők, de nem minden esetben, és persze nem miden vállalkozás számára. A megfelelő cég több teherautóval dolgozik és tudatosan figyel arra, hogy mindig legyen egy vagy akár két autó, ami szabad és sürgősen lebonyolítja a szállításokat.

Hogyan tudjuk a lomtalanító cégek munkáját segíteni?

Először is készítsünk egy pontos listát, hogy felkészültek legyünk a felmerülő kérdésekre. Kérjünk árajánlatot írásban és szóban is egyaránt. Hiszen tudjuk, a szó elszáll, az írás megmarad.

A lomtalanító cégek nem szokták kötelezni a megrendelőt a teljes összeg kifizetésére. Csak egy kis előleg szükséges az esetek többségében.

Tartjusk egy helyen a nem kívánt dolgainkat, és így sokkal könnyebben és egyszerűbben zajlik le a lomtalanítás.

A parkolás az egyik fontos eleme, hiszen azért valljuk be a városban a szűk utcákban elég nehézkes a pakolás, így igyekezzünk több helyet foglalni, hogy kényelmesebben menjen vége a munka.

Informáljuk a szomszédot is, a lomtalanítással kapcsolatban. Nehogy még azt gondolják, hogy egy betörő épp most rabolja ki otthonunk.

Az utolsó és legfontosabb gondoskodjunk az egészségünk megóvásáról. Igyekezzünk ajtót és ablakot kinyitni, vegyünk fel maszkot, különösen, ha termékeket tisztítunk. Ha úgy döntünk, hogy segítünk a pakolásban, a nehéz tárgyak felemelésekor ügyeljünk a helyes tartásra. Könnyen előfordulhat egy sérülés. Mielőtt felemeljük, beszéljük át, hogy hogyan, ki hol fogja meg, merre tartsa, merre induljunk meg.

Döntés előtt, érdemes figyelembe venni, az árat, a gyorsaságot és a megbízhatóságot. A lomtalanítás a megbízható céggel megspórol, mint mentális és fizikai megterhelést és több luxust fog nyújtani más fontosabb tevékenységekre.   Ha keresünk, mindig érdemes a barátokat, kollégákat megkérdezni ezzel kapcsolatban. Tanácsokat fogadni a környezetünkben lévő emberektől mindig hasznos. Ha szeretnénk egy profi lomtalanító céget bérelni Budapesten, biztosra szeretnénk menni, hogy megbízható és jó hírű vállalkozást választunk, a legjobb helyen jár. Munkatársaink egytől-egyik megbízható szakemberek, kivétel nélkül komoly tapasztalattal rendelkeznek. Számunkra nincs megoldhatatlan feladat.