Költöztetés Budapesten a legjobbtól!

nagymeretu-butor-szallitasa
Mit is takar a tehertaxi szolgáltatás?
2020-08-06
Ne emeljen nehezet! Bízza ránk!
2020-11-17

Költöztetés Budapesten a legjobbtól!

Költöztetés Budapesten 2019

A költöztetés nem olyan könnyű mint azt sokan gondolják. Ez egy olyan dolog amin szeretne mindenki hamar túlesni, minél egyszerűbben, és ha lehet nem szeretne megszakadni sem. A bútorok, tárgyak épségéről még nem is beszéltünk. Költöztetés Budapesten belvárosi helyeken még körülményesebb mint a családi, vidék övezetekben.

Mi készen állunk a kihívásokra és az áraink is a földön járnak!

Költöztetés Budapesten csak szervezetten lehetséges, ha a hatékonyság a cél. A költöztetés sajnos nem csak abból áll, hogy feltesszük a bútort és levesszük. Ez egy ideális helyzet lenne, de ilyennel mi még nem találkoztunk pályafutásunk alatt. Gyakran telefonon keresztül várnak pontos ajánlatot tőlünk ami nehéz, mert csak annyi részletből tudunk kalkulálni amit megosztanak velünk. Általában a felméréskor hívjuk fel a figyelmét a kedves megrendelőnek, hogy érdemes lenne átgondolni a költözés ügymenetét.

Mi minden esetben a megrendelő érdekeit részesítjük előnyben, és megpróbáljuk kihozni számára a legkedvezőbb árat és a leggyorsabb költözést. Tudjuk, hogy senki nem szeret költözni és azt sem szereti, ha az még hosszú és drága is. Minden esetben a költözés napja előtt kimegyünk a helyszínre és gondosan felmérjük a munkát, hogy az gyorsan és zökkenőmentesen menjen. Nagy hangsúlyt fektetünk a hatékonyságra! A gondos felmérés célja, hogy a költöztetés Budapesten olyan egyszerű és gyors legyen mint egy kistelepülésen ahol nincs parkolási probléma, nincsenek szűk emeletek, és forgalom is csak csekély. Ehhez persze kell egy szakértelem és tapasztalat is ami szerencsére nálunk megvan. Minden kollégánk többéves tapasztalattal bír és rendszeres testedzésüknek köszönhetően könnyen elboldogulnak a nehezebb, rosszabb fogású tárgyakkal is. Zongoraszállítás, pianínó szállítás, vagy komplett irodaköltöztetés, számunkra nem probléma.

Költöztetés Budapesten az egyik fő része a munkánknak. Ennek köszönhetően tisztában vagyunk az egyes helyszínek sajátos adottságaival. A belvárosi rész az egyik legnehezebb ahol nem csak a parkolás jár nehézséggel, de a régi lépcsőházak kialakítása is nehezíti munkánkat. Gyakran találkozunk azzal is, hogy egy lapraszerelt bútort megvettek és összeraktak, de az már egyben nem fér ki az ajtón és a folyosón sem. Ez kellemetlen lehet, de nem nekünk! Vállaljuk a költöztetést Budapesten szereléssel. Gondosan szétszereljük és becsomagoljuk, majd az új helyszínen össze is szereljük Önnek. Költöztetés szereléssel árainkról érdeklődjön kollégáinknál.

Költöztetés Budapesten biztonságosan.

Költöztetés előtt amennyiben igényli mi viszünk dobozokat a pakoláshoz, így nem kell azokat drága pénzért megvennie, és költözés után, ha kell el is visszük, hogy ne foglalják a helyet. Azokat a bútorokat melyek nem férnek bele dobozba be tudjuk csomagolni zsugorfóliába, illetve egyéb fóliába melyek megvédi a sérülésektől. Számunkra fontos, hogy vigyázzunk értékeire és ne legyen kérdés, hogy legközelebb ha költözik minket hívjon!

Költöztetés Budapesten velünk a legegyszerűbb! Precízen, gyorsan, hatékonyan és kedvező áron dolgozunk!

Hívjon minket bizalommal bármikor! Amennyiben könnyebb írjon és visszahívjuk 5 percen belül!