Költöztetés Budapest prémium szolgáltatás

Belföldi költöztetésnél vigyázunk a bútorokra!
Belföldi költöztetés során vigyázunk értékeire!
2019-09-04
nemzetkozi koltoztetes
Nemzetközi költöztetés, Mi az, ami fontos, mi nem?
2019-11-07

Költöztetés Budapest prémium szolgáltatás

Költöztetés Budapest prémium szolgáltatás

A mai túlhajszolt világunk sok kihívás elé teszi az állandóan rohanó elfoglalt emberek életét.

Főleg ha esetleg költőzés előtt állnak akár családbővülés, lakhelybővítés vagy szimplán albérlet váltás miatt. Nehéz eldönteni kire bízzuk a költözés feladatát. Mert mégis csak a saját privát cuccainkat fogják fogdosni vad idegen emberek. Ami lássuk be nem túl jó érzés. Kivéve, ha találunk olyan megbízható céget, akire szívesen rábízzuk ezt a feladatot.  Interneten keresgetve találtam egy Költöztetés Budapest szolgáltatást. Nem is haboztam sokat felhívtam őket.

Miért éppen a Költöztetés Budapest szolgáltatást válassza?

Mivel senki nem szereti pakolni vagy rendezgetni az elcsomagolandó holmikat, amik éppen az előttünk tornyosuló dobozokba fognak bekerülni. Nehéz ügy. És leginkább fárasztó. Fárasztó, mert szinte biztos, hogy az emberek nagy többsége munka után állna neki ennek a gigászi feladatnak miközben már amúgy is kimerült az egésznapi munka után.  Így az egész költöztetés lehangolttá és esetenként ingerültté teszi az embert. Ezt szerettem volna elkerülni én is mikor költözés előtt álltam. A Költöztetés Budapest szolgáltatással éreztem, hogy nem fogok mellé nyúlni. Mivel nekem sok apró kis csetreszem, rengeteg könyvem és a bakelit lemezgyűjteményemről ne is beszéljünk. Az aztán az igazi súlytartalom. Nehéz volt rászánni magam a költözésre. Egyrészt mert rémálmom, hogy a ha a pakolásra mégis rászánom magam akkor a bepakolásnál ezer százalékra hibázni fogok és összekeveredem, hogy melyik dobozba mit is pakoltam. Ez aztán az igazi önszívatás. Hisz, amikor átköltözés megtörténik és a dobozok bekerülnek a lakásba ember legyen a talpán ha tudja, hogy a rengeteg barna doboz közül melyikben éppen mi van. Ja, hogy a feliratozás? Az szinte garantált, hogy ha meg is történik, a csomag tartalma nem azt vagy csak részben fogja tükrözni a feliratot. 

Ezért nem csak kényelmi szempontból érdemes választani a Költöztetés Budapest szolgáltatást, hanem a pontosság, precizitás is elsődleges választási opció lesz. Képzelje el, hogy nem kell a rengeteg költözésre váró dolog közül kiválasztani és szortírozni a sok személyes holmit. Hogy nem kell fáradtságos munkával csomagolni és pakolni. Egy jó költöztető cég szolgáltatásai között mindig ott kell, hogy legyen a pontos, precíz elpakolás és kipakolás. Ezek nem csak megkönnyítik az ügyfél dolgát, de óriási kényelmi funkciója van. Nem kell számításokat végeznünk és kalkulálnunk, hogy munkánk mellet mennyi idő lesz a rengeteg holmit kipakolni és azt mind a helyére tenni. Egy emeleti albérletből való elköltözés komoly fizikai munkával jár. Nem mindenki alkalmas fizikailag egy ilyen megterhelő mutatványra. Lépcsők megmászása lefele majd felfele majd ismét lefele egy nem szakavatott és képzett ember számára nem csak megterhelő, de fizikailag ártalmas is lehet. Senki nem szeretne egy költözés során megsérülni vagy túlterhelni a fizikumát. Ezért a Költözés Budapest szolgáltatást végző szakemberek professzionális költöztetők. Megbízható tevékenységük a cég egyik alappillére. Körültekintő figyelemmel és eszközökkel végzik munkájukat, hogy a költöztetés zökkenő mentes legyen. Segítségük néha felértékelhetetlen. A rendszerezés és a törékeny tárgyak külön elcsomagolása és az értékes, néha felbecsülhetetlen tárgyak biztonsági csomagolása elengedhetetlen.

Költöztetés Budapest vagy a költözetést magunk intézni

Miután a költöztetés ténye felmerült az életemben az első és egyetlen gondolatom volt, hogy ez egyszerű menet lesz. Nem kell mást tennem, mint vennem pár sört és felhívnom pár haveromat. Ezzel azt gondoltam megoldottam e megoldhatatlannak tűnő feladatot. Aztán első kőrben jött az első döbbenet, hogy hiába a sör meg a haverok, ha nincs mibe pakolni. A karton dobozok beszerzése egy egyetemistának, akinek nincs autója megoldhatatlan. Nem lehet ennyi üres lapra hajtott dobozt a buszon, a metrón szállítmányozni egyik kerületből a másikba. Hisz ezek a kartondobozok nem csak nehezek nagy tételben, de lapra hajtva még kezelhetetlenek is. Aztán ezt a sör haverok menetet tovább gondolva jöttem rá. Ha a kartondobozokat még ide is hozom, a haverok segítenek bepakolni és szépen szortírozni még akkor is van egy hatalmas bökkenő. Ez pedig a szállítóeszköz. Nincs teherautó, amire felpakolnánk. Meg kell kérnem egy haveromat, akinek van teherautója, hogy segítsen minket abban, hogy az egyik albérletből elnyargaljunk a másikba ezzel mérhetetlen mennyiségű dobozzal.  Ez persze az esetek nagy többségében nem jön létre, hisz vagy nincs olyan haver akinek van teherautója vagy ha van akkor az tuti nem fog ráérni amikor a söröző haverok éppen pakolnak. Ebben az esetben pedig nincs más megoldásunk, mint bérelni egy szép nagy teherautót. Summázva az egészet. Elsőre mindenki azt gondolja, hogy egy költöztető cég drága. De. Mi ez a macera, kínlódás és természetesen millió rejtett költséggel járó költözés, amit magunk szerveznénk. Persze tök amatőr módon. Nem is beszélve arról, ha még létre is jön és átkerülnek a dobozok és a cuccok az új albérletbe ott még mindig vár egy nagy tortúra, hogy kipakoljam és utána elpakoljam az összes holmim a megfelelő helyre.

Természetesen egy dologról még említést sem tettem. Mi van a nehéz tárgyakkal. Azok mozgatása okoz igazán nagy fejtőrést. A Költöztetés Budapest szolgáltatás erre is megoldást nyújt. Nincs olyan helyszín, emelet, lépcsőforduló vagy lift nélküli ház, amiket a cég munkatársai ne tudnának megoldani. Mindezt úgy, hogy a szállított tárgy vagy bútor garantáltan nem fog megsérülni. Nem csak azért mert vigyáznak rá, hanem azért mert egy nagy múltú költöztető cégről van szó. A rengeteg tapasztalat, amit a cég és munkatársai szereztek az évek folyamán predesztinálják a céget egy igazán piacvezető költöztető céggé. Az alaposság és a precizitás mellett fontos figyelmet fordítanak a hogy a szolgáltatás ne csak zökkenő mentes hanem a szolgáltatás teljes körű legyen emellett az ügyintézésre is hatalmas figyelmet fordítanak.

Költöztetés Budapest a verhetetlen szolgáltatás

Szemrevételeztem egy pár mások által képviselt költöztető szolgáltatást. Meglepődtem micsoda eltérés van szolgáltatás és szolgáltatás között. Nem csak az általánosságban gondolt legfontosabb szempontból értem ez alatt az árat. Itt lehet találni elég szélsőséges beárazásokat. A vizsgát szolgáltatások között az bizton feltűnt, hogy a megadott árak mellet még sok rejtett költséget is találtam vagy olyan plusz felszámolt árakat, amelyekkel nem értettem egyet és számomra érthetetlenek voltak. Teljesen érthetetlen számomra, hogy egy költöztetéssel foglakozó cég, hogyan számolhat fel plusz költséget az alapdíjon felül például az emeletre. Hisz számomra egyértelmű, ha Budapesten lakik valaki és költözne az esetek ki százalékában lakhat a földszinten. Abból ki indulva, hogy józan paraszti eszemmel végzett számítások alapján, a Budapest területén létező házak és az emeletek száma eléggé eltérő.  Így arra, hogy a szolgáltatást igénybe vevő ügyfél nem emeleten lakik kicsi a százalékos arány. De a plusz költségek közé még bekerülhet a km díj vagy a lift- és távhordási díj. Az számomra kiderült nem minden egyértelmű. Itt például minden esetben érdemes rákérdezni, hogy a költöztető cég hozz e dobozokat vagy védőfóliákat, vagy azt nekünk kell biztosítani. Sok és érdekes dolgokat lehet találni, ha az ember költöztető céget keres. Mikor a Költöztetés Budapest szolgáltatást megtaláltam, ott nem voltak ilyen jellegű érzéseim. Nem merült fel bennem, hogy esetleges rejtett költségek merülnek fel és nem voltak olyan tételek ahol elbizonytalanodtam volna a szolgáltatás minőségével kapcsolatban.

Ez igazi ízig vérig minőségi és kivételes szolgáltatásra leltem keresésem során. A Költözetés Budapesten szolgáltatás nem csak versenyképes áron dolgozik, hanem a sok pozitívum tükrében egyik legfontosabb, amit ki lehet emelni az pedig az udvariasság. A munkatársak pontosak es kifejezetten udvariasak és megbízhatók. Első látásra éreztem, hogy a cuccaim és dobozaim kifejezetten jó kezekben vannak. Nem kell aggódnom, hogy a bepakolás majd a szállítás alatt és a legvégén kipakoláskor nem lesz semmilyen olyan esemény vagy malőr, ami beárnyékolná költözésemet.

A Költöztetetés Budapest szolgáltatás költségei kalkulálhatók, ezáltal kiszámíthatók. Igazán versenyképes áron kapjuk a szolgáltatást. Például az egyszeri kiszállás plusz óradíj és igény esetén a rakodók díja összegért már megkaphatja a szolgáltatást. Ezen belül az óradíj tartalmazza a dobozolást, a bútorok lapra szerelését, védőfóliázását, a rakodást, a fuvarozást, az új helyen történő kirakodást és a bútorok összeszerelését.