Kinézett magának egy új szekrényt? Bútorszállítás Budapesten

nemzetkozi koltoztetes
Nemzetközi költöztetés, Mi az, ami fontos, mi nem?
2019-11-07
A pianínó szállítás nem ajánlott a gyenge szíveknek!
2020-01-13

Kinézett magának egy új szekrényt? Bútorszállítás Budapesten

Mikor felmerül a kérdés…

Kinézett magának egy új szekrényt, de nem tudja, hogyan juttassa el az otthonába? Gyakran hangzik el a jól ismert mondat: „Jó árban van, de hogy kerül ide, a lakásomba?”

Költözködni készül Budapesten belül? Vagy csak épp Á-ból B-be szeretne eljuttatni egy adott bútordarabot?

Keressen egy jól felkészült, megbízható céget! Minket!

Budapesten belül nincsenek nagy távolságok. Mégis, néha leküzdhetetlen akadályba ütközhetünk egy nagyobb, de akár kisebb bútor szállítása esetén is, Budapesten.

 

Hogyan vegyem elejét az akadályoknak?

Bízza profikra a feladatot! Higgye el, megéri a kiadás a fejfájás ellenében, és mi nagyon jó, előre tervezhető árban dolgozunk! Kérjen árajánlatot cégünktől. Gyors és pontos választ fog kapni minden feltett kérdésére.

 

Milyen akadályokkal számolhat a Bútorszállítás során Budapesten?

Ha kerítünk is egy szállításra alkalmas járművet az ismeretségi körben, akkor sem oldódott meg a bútorszállítás problematikája. Hiszen: Egyben kicipelni egy két ajtós szekrényt már a lakásból sem könnyű feladat a megfelelő pántok és hámok nélkül, és ha rendelkezésünkre is áll ilyen, akkor sem biztos, hogy szívesen emelgeti velünk egy-egy barátunk néhány sörért és egy hátfájásért cserébe. A másik lehetőség szerint darabjaira szedhetjük az említett bútordarabot. Ehhez is jó, ha van kéznél némi célszerszám, esetleg egy működőképes csavarbehajtó. De azért jó tudni, hogy nem tesz jót ezeknek a berendezési tárgyaknak a túl sok szerelgetés. Elég sok hibalehetőségre nyújt alkalmat, egy-egy eltolt csavarmenetet kár említeni, de a polcok nem szakszerű szétszedése, hasadáshoz vezethet, lepattanhat egy-két apró darab, sajnos könnyen összejön az ilyen baleset. Ha mégis erre szánnánk el magunk, jó tanácsként mondhatjuk: Jelöljenek! Egy lemosható filctollal vagy ceruzával (ami nem karcol) mindenképp rajzoljunk egy J és B betűt az ajtókra, a hátlapokra szintúgy, különböző fiókok esetén érdemes ezekre is jelet raknunk. A zsanérokat, csavarokat gyűjtsük zacskóba, esetleg külön szortírozva őket. A saját munkánkat könnyítjük meg vele, így ezt tekinthetjük megtérülő energia befektetésnek is!

Persze vannak szekrények, esetleg antik darabok, amik nem lapra szerelhetőek. Ezek szállítása is nagyon kényes, körülményes, ismerni kell az erősebb, függeszthető pontjaikat. Tipp: a szekrényeket és fiókokat mindig rögzítsük!

Komoly kihívást jelent az épség megóvása, egy ilyen nehéz és meglehetősen nagy bútor szállítása Budapesten. Gondoljunk egy tipikus belvárosi lakóház apró liftjére, körfolyosójára. Vagy előfordulhat az is, hogy nincs is lift!

De minek után megoldottuk a házból való kijuttatást is, ott van a következő nagy kérdés: a parkolás! Nem csak a belvárosban jelent problémát a közeli hely megtalálása, de ott is ahol esetleg parkoló zóna sincsen, nem ritka hogy a rakodásra fenntartott hely foglalt. Egy szó, mint szász, érdemes a bútorszállítást profikra bíznia! Forduljon hozzánk, ha Budapesti Bútorszállításról van szó! Mi levesszük a szállítás terhét a válláról! Önnek semmi más dolga nincs, mint megmondani honnan hová fuvarozzunk. Konkrét és pontos árkalkulációval tudunk szolgálni Önnek, pontos és konkrét tényfelvázolás esetén. Nincsenek olyan költségeink, ami csak a szállítás végeztével derülnek ki, minden helyzetet igyekszünk előre feltérképezni és felkészülni rá, mind felszereltségben mind anyagilag. Keressen minket, bízza ránk a szállítmányozást!

 

Mi alapján válasszak Bútorszállítót?

 1. Megbízható Gépjárműpark

Szerencsés esetben van egy kellemes tapasztalatokat szerezett ismerőse, aki minket ajánl. Egyéb esetben fontos megnézni a jármű parkot, amivel a szállítást végzik. Cégünk változatos saját gépjárműparkkal rendelkezik, így tökéletesen tudunk vevőink igényeihez tudunk igazodni. Valamint szakszerű alvállalkozókat foglalkoztatunk, szintén ellenőrzött teherszállítókkal, ezzel együtt igazán széles választékban állunk érdeklődőink szolgálatára a teherszállításban.

 

 1. Kiszámítható Díjszabás

 

Weboldalunk árajánlat kérő ablakán át gyorsan és pontosan juthat információhoz az általunk szolgáltatott árakról. Igényeihez szabjuk szolgáltatásainkat és egyedileg szabjuk meg árainkat, ezáltal kiszámíthatóak vagyunk! Előre megbeszéljük az árat. Velünk nem érheti meglepetés!  Az alapdíjakon felül általában különböző díjszabáson alapuló kilométer díjakat szoktak még felszámítani. Vállalkozásunk díjszabásait az igénybe vett szolgáltatások pontos mértékéhez szabja, mely így mindenki számára átlátható és megfizethetővé válik. Vásárlóink igénye szerint kialakítható szolgáltatási területeink lehetővé teszik, hogy az ügyfél a költségvetésének megfelelően vegye igénybe szolgáltatásainkat és csak azért fizessen, amit megrendelt tőlünk, és mi azt elvégeztük neki.

Ügyfeleink azonban nem csak a bútorszállítás szolgáltatásunkat vehetik igénybe, hanem kívánság szerint a szükséges bútorszerelést, biztonsági védelmet ellátó csomagolást is ellátjuk. Munkatársaink szakmai felkészültségének és hozzáértésének, valamint kiterjedt alvállalkozói hálózatunknak köszönhetően biztosítjuk a nagy súlyú és nagyméretű bútorok szállítását.

Velünk könnyedén megtervezheti a budapesti bútorszállítással kapcsolatos költségeit. Mi nem dolgozunk rejtett költségekkel. Kérje árajánlatunkat, vagy ha kérdése van, hívjon fel minket +36 70 269 1629 telefonszámon. Tapasztalt kollegáink precíz választ adnak felmerülő kérdéseikre, segítenek kivitelezni a szállítással kapcsolatos elképzeléseiket.

 

 1. Megbízhatóság

 

Munkatársaink komoly jártassággal rendelkeznek a szállítmányozásban. Tudják mik azok a lehetséges helyzetek, amik előállhatnak egy bútor szállításának során. Mondhatni, hogy számukra már nincs meglepetés. Nos, velük Önt sem fogja meglepetés érni. Pontosan tudják, hogyan előzzék meg a nem kívánt fordulatokat. Védelmi csomagolással látják el a bútort, szakszerűen bánnak velük, vigyáznak rájuk, mintha a sajátjuk volna. Autóink fel vannak szerelve a stabilizáláshoz szükséges eszközökkel, és minden eshetőségre, ami igényli ezt. Nekünk rutin a biztonság. Bízza ránk nyugodt szívvel a bútorát, jó kezekben fogja tudni, gondunk lesz rá!

 

Milyen árakkal számolhat egy Budapesti Bútorszállítás során?

 

Nekünk nem célunk felesleges szolgáltatásokat eladni ügyfeleinknek. Nem akarunk semmi olyat ráerőltetni érdeklődőinkre, amire nincs szüksége, és rejtett díjaink sincsenek. Munkatársaink az igény felmérése során igyekeznek a legpontosabb képet kapni a szállítani kívánt teher méreteiről és súlyáról, ezáltal a lehető legprecízebb árajánlatot nyújthassa önnek, mely a legkevésbé tartalmaz eltérést a reális méretektől. Saját célunk is, hogy ügyfeleinknek kiszámítható tervet nyújtsunk, hogy zökkenőmentesen vezényelhessük le a szállítás teljes folyamatát az igényfelméréstől kezdve a számlaadásig, abban reményben bízva, hogy tovább ajánlanak majd minket ismerőseiknek.

 

 Áraink:

 • 3,5 tonnás autó – egyszeri kállási díja 4000 Ft
 • 3,5 tonnás autó óradíja: 5500 Ft + díjmentes pakolás a teherautó rakterén belül
 • 7 tonnás autó – egyszeri kiállási díj 7000 Ft
 • 7 tonnás autó óradíja 7500 Ft + díjmentes pakolása teherautó rakterén belül
 • Szállítómunkások : 1750 Ft óra / fő

 

 

Jó tudni Rólunk és Díjszabásunkról

 • Budapesten belül nem számolunk fel kilométer díjat. Nálunk nincs emelet, illetve távhordás díj.
 • Hétvégén, Este és Ünnepnapokon is normál díjszabással dolgozunk, hétköznapi árakkal, nem számolunk fel pihenőnapi felárat.
 • A minimális óradíj 2 óra, amit felszállítunk a legkisebb munkára is.
 • A bútor szét- és összeszerelését minden szolgáltatásunk tartalmazza, azokat plusz költség nélkül vállaljuk el
 • A csomagolódíjakat ingyen szolgáltatjuk! Díjmentesen és korlátlanul biztosítjuk a Strech fóliát és kölcsönzünk költöztető dobozokat is
 • Bútorszállítást Budapesten rövid határidővel vállalunk, ha sürgős helyzetről van szó

 

Vállalunk Speciális megoldásokat is Speciális helyzetekre

 

Minden ügyfelünk számára egyedi igény felmérés alapján biztosítunk egyedi árajánlatot, mely fix és tartalmazza a szállítás során felmerülhető összes költséget, annak érdekében, hogy ne érje meglepetés ügyfeleinket a szállítás ellenértékének rendezésekor.

Különleges hangszert, zongorát, pianínót szeretne szállítatni Budapest területén belül? Túlsúlyos termékről, tegyük fel, hogy egy páncélszekrény kötöztetéséről van szó? Van tapasztalatunk benne, és szívesen el is vállaljuk azt! Tudjuk, hogy komoly szakértelmet és hozzáállást kíván meg, épp ezért érdemes minket választani, ha speciális tárgyról van szó, amit szállításra szánnak.

Kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül. Mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a részleteket és pontos, előre tervezhető árajánlatot adhassuk Önnek.