Bútorszállításra számos esetben lehet szükségünk

fuvarozás
Minden, amit a fuvarozásról tudnod kell
2020-05-29
nagymeretu-butor-szallitasa
Mit is takar a tehertaxi szolgáltatás?
2020-08-06

Bútorszállításra számos esetben lehet szükségünk

Mindenki szeretne szép és harmonikus berendezett otthonban élni. Ehhez viszont arra van szükség, hogy ízlésünk szerint rendezzük be az ingatlant és ez tökéletesen tükrözze személyiségünket. A bútor szállítás viszont elég nehézkes, ha nem áll rendelkezésünkre a megfelelő szakértelem és az ehhez szükséges eszközök. Ilyenkor érdemes bútorszállító céget alkalmazni, ahol garantálják a megbízhatóságot és gondoskodnak bútoraink megfelelő védelméről.

Bútorszállításra számos esetben lehet szükségünk:

  • Költöztetés
  • Új bútorok vásárlása
  • Felújítás
  • Restaurálás

Tapasztalt és profi szakembereink a legnagyobb körültekintéssel vállalják, hogy bútorait a legnagyobb biztonságban és épségben szállítják el az ország bármely területére. A bútorszállítást rejtett költségek nélkül, kedvező áron végezzük el minden esetben. Legyen szó akár új, akár antik, nehezen szállítható vagy esetleg lapszerelt bútorokról mi minden elvárásnak tökéletesen megfelelünk.

Sokan rajonganak a régi bútorokért, régiségekért ezért előszeretettel keresnek fel minket a szállításért. A régiségkereskedésben sok olyan bútort lehet találni, ami első látásra megbabonáz minket, amit magunkénak szeretnénk tudni. Ezeket nehezen lehet úgy haza szállítani, hogy a személygépcsoki ülés terébe be is férjen, és a már amúgy is kicsit sérült bútordarab ne sérüljön meg. Remek megoldást jelent erre, ha egy megbízható céget bízunk meg.

Menjen biztosra velünk! Ha bútorszállítás saját autóval nem megy, válassza a mi szolgáltatásunkat!

Az otthon bővítése mindenki számára egy igazán izgalmas feladat, főleg akkor, ha nagy volumenű bútorok vagy konyhai gépek kerülnek szóba. Sok esetben nem megfelelően mérik fel a terepet és akkor szembesülnek, hogy a megvásárolt bútor lapok nem férnek be a kocsiba, a kiszállítási idő pedig akár egy hetet is igénybe vehet. Ez akkor igazán kellemetlen, ha valakinek ajándékba szánjuk, de már későn szállítanak házhoz. Mi megoldjuk a gondját, nem kell hosszú időt várakoznia, azért, hogy az új konyhabútort otthonába láthassa! Az Ön igényeinek megfelelően alakul a házhozszállítás. Ha szeretné, hogy minden terv szerint haladjon ahogyan eltervezte, vegye igénybe szolgáltatásunkat!

Ne keressen tovább, bennünk megtalálja mindazt az előnyt, amit az ilyen jellegű feladatoknál keresni szoktak. Tehát miért érdemes minket választani? Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen értéknek számít egy bútor. Nem csak értéke van, hanem érzelmi szálak is fűzik hozzájuk a tulajdonosait. Ebből következik, hogy a bútorszállítás során kivételes figyelmet szentelünk annak, hogy minden bútordarab épen és sérülés mentesen érkezzen meg a helyére. Munkatársaink a legnagyobb óvatossággal, gyorsan és precízen szállítják még a legnagyobb, legnehezebb darabokat is. A bútorszállítás során minden egyes bútor úgy érkezik meg, ahogyan elindult.

Cégünk a bútorszállítás területén is kiemelkedő szolgáltatásokat kínál azoknak, akiknek profi segítségre van szüksége a fuvarozáshoz. Olyan személyek számára is kiterjed szolgáltatásunk, akik raktárban tárolják bútoraikat, mert nincs elegendő helyük a lakásban. A tárolás viszont nem terjed ki szállításra, így saját magának kell ezt megoldania, ebben az esetben forduljon hozzánk! Hiszen egy teherautó méretei sokkal inkább passzolnak bútorai méretéhez. A megfelelő jármű és elegendő számú erős kezű költöztető szakember mozgósításával a bútorszállítást rövid időn belül teljesíteni tudjuk.

Amennyiben inkább eladásra szánjuk el magunkat, a gördülékeny eladásnak és vásárlásnak egyetlen akadálya lehet, ez pedig a szállítás. Szerencsére ma már nem kell kompromisszumot kötni e téren sem. Ha Önnek is szüksége van egy megbízható és biztonságos bútorszállító cégre, akkor ne kutasson tovább, hiszen jó helyen jár! A szállításhoz biztonságos és megfelelő műszaki állapotú járművekkel dolgozunk. Szakembereink számára nem jelent problémát egy robosztus berendezés emelése, sem a dugók vagy épp a közlekedés fennakadások kikerülése. Nincs több napos várakozás, rövid időn belül a helyszínre érkezünk, majd elszállítjuk az árut. Garantáltan sérülés mentesen juttatjuk el bútorait a célállomásra.

Bútorszállítás okos tudnivalói

A bútorszállítás nem olyan, mint a tárgyaink dobozba való becsomagolása. Ezeket nem tudjuk csak úgy áttekerni óriás zsugorfóliával. A bútorszállítás csomagolóanyag nélkül történik. Van azonban pár dolog, amit megtehetünk, hogy garantáltan sérülés mentesen érkezzen meg.

A költöztetés előtt lomtalanítsunk. Ha kevesebb holmit kell szállítani a viteldíj olcsóbb lehet. Majd a következő legfontosabb lépés, hogy pakoljunk ki belőle, ezzel megkönnyítve az amúgy is nehéz bútordarab súlyát. A másik, amit csak lehet szereljünk le a bútorról, mert nem feltétlenül bírja a hurcolást. A mozgatható, kiálló részek könnyen sérülhetnek, letörhetnek, ezért ragasszuk le a fiókokat, ajtókat. Ne használjunk barna ragasztót, mert ez nyomot hagyhat a bútoron. Felszedheti a festékeket, lakkokat. Ezzel rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg.

Bútorköltöztetés vendéglátásban

Egy költözés rengeteg munkával és feladattal jár és persze költségekkel. Az utóbbin szeretnénk mindig spórolni, de van, hogy elszámoljuk magunkat. Épp az ilyen esetekre találtuk ki lehetőségeinket. A bútordarabok pontos méretével, darabjával mi már egy pontos kalkulációt tudunk végezni.

Habár költöztetni nemcsak egy házból, vagy lakásból lehet, de ugyanígy egy cégnek is szüksége lehet bútorszállítóra. Vállaljuk vendéglátóegységek új helyre való költözését, kávézók, cukrászdák, vagy épp éttermek helyét hátrahagyva az új épületbe költöztetését. Melyet gyorsan, precízen és mindig határidőn belül végzünk el, ezzel is hozzá járulva népszerűségének növekedéséhez. Kedvező árakkal és ésszerű díjszabással dolgozunk, egyéb rejtett költségek nélkül. Nem számít, hogy mennyi szék, mekkora asztal, szekrény, vagy épp kanapé várakozik ránk. Mi mindig gyorsan és gördülékenyen végezzük el.

Bútorszállítás profin

Legyen szó használt, vagy új bútor megvásárlásáról, költözésről, igazi kihívást jelent a szállításe. Egyrészt a mérete, másrészt mert értelemszerűen nem minden rendelkezik olyan eszközökkel, amikkel épségben haza tudná szállítani. Ha Ön is vásárlást, és fejfájás mentesen, kedvező árak mellett szállítaná bútorait vagy épp költözést tervez keressen minket bizalommal. Minden bútorszállítást komolyan veszünk. Összeszökött, rutinos csapatunkkal precízen és gyorsan megy végbe a munka.

A bútorszállítás terén szakembereink kellő tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, így biztos lehet abban, hogy berendezési tárgyai biztonságban és sérülés mentesen érkeznek meg a célállomásra. A tapasztalat mellett rendelkezünk olyan eszközökkel, amelyek hozzásegítik kollégáinkat a minőségi munkavégzéshez, így, ha minket választ, előnyökre tehet szert. Tapasztalja meg szolgáltatásunk előnyeit és ügyfélközpontúságát. Minden ügyfél színvonalas munkát kap cserébe a bizalomért, mert számunkra fontos, hogy büszkék lehessünk a szolgáltatásinkra. Amennyiben további kérése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén!

  • Rövid határidő és precíz szállítás
  • Pontos árajánlat nyújtás
  • Szakszerű és szabályos szállítás a célállomásra
  • Biztonságosan és sérülésmentesen juttatjuk a célba a bútorokat
  • Ügyfélközpontúság
  • Nem csak magánszemélyek, hanem cégek számára is elérhető